Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zapalio se auto, a ostali vozači samo prolazili dalje

None Foto: Davor Topalović

Iako je vlasnik mahao prolazećim kamionima i automobilima na autocesti, nitko od vozača nije stao da mu pomogne ugasiti plamteće vozilo

Auto se zapalio u subotu oko 10.30 sati na autocesti Zagreb-Lipovac u bliiini Županje. Vozač je neozlijeđen izašao. Pokušao je zaustaviti nekoga da mu pomogne ugasiti vatru ali nitko nije stao.
- Nitko od 10- tak kamiona i auta nije ni pokušo stati i pomoći. Nakon 15 minuta stala su dva vozača kamiona stranih tablica, ali nisu uspjeli ugasiti vatru - kaže Davor Topalović koji je pozvao vatrogasce. Tek oni uspjeli su ugasiti buktinju. Ozlijeđenih nije bilo.

Komentari (15)
  • altruisti smo svi mi...znamo kukat kada nitko nece da nama pomogne a na kraju krajeva...svi smo isti...egoisti \"bitno je da sam ja OK\"....pomoci drugima....zasto bi ako nemam nista od toga....vecinom svi misle tako

    16. 2. 2008,   13:02
  • Evo odgovora na današnje pitanje o spremnosti za pomoć u nevolji ! Da nitko nije imao mali aparat za gašenje požara u autu ne vjerujem, a još da se nitko nije sjetio stati pitati čovjeka kako je ima li sredstva za komunikaciju ....... nemaju baš svi mobitel. Sramotno i u našem stilu !

    16. 2. 2008,   13:11
  • ovo se zove bahatost i nekultura...gdje je ljudskost i kolegijalnost

    16. 2. 2008,   12:45