Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zapalio se tramvaj u središtu Zagreba, promet normaliziran

None Foto: Ivan 12

U zagrebačkoj Ilici kraj Trga bana Josipa Jelačića se oko 20 sati u utorak zapalio tramvaj. Zbog požara je do 21 sat bio zastoj tramvajskog prometa u oba smjera

U zagrebačkoj Ilici kraj Trga bana Josipa Jelačića se oko 20 sati u utorak zapalio tramvaj. Zbog požara je bio zastoj tramvajskog prometa u oba smjera, a promet je normaliziran oko 21 sat. Policijski očevid je u tijeku, a okolnosti požara će se znati uskoro.

Čitatelj nam je javio kako su vatrogasci čistili snijeg te su policajci zaustavili promet. Stao je tramvaj te su putnici izašli iz vozila, a u tom trenutku je planuo požar. Radi se o tramvaju na liniji broj 12, koji je vozio iz Dubrave prema Trešnjevci.

Drugi čitatelj Ivan kaže da su pozvani vatrogasci. Oni su otvorili poklopac na podu tramvaja te su aparatima ugasili plamen. Nakon 20-ak minuta došao je kamion koji je odvukao tramvaj u spremište.

Komentari (100)
  • Normalno da se zapalio kad ga mora vozac "slajdrati" do besvijesti da krene. Tramvajska pruga puna snijega a kotaci i gazna povrsina celik..

    15. 1. 2013,   20:56
  • sad bu bandić rekao ajmo ga svi gurat nema stajanja i spavanja ajmoooooo

    15. 1. 2013,   21:01
  • a lepo sam rekel nemojte pušit u tim drvenim tramvajima

    15. 1. 2013,   20:45