Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zapanjujuća priča o čovjeku koji je impresionirao Bandića

None Foto: EXPRESS

U novom Expressu analiziramo i zašto je u Hrvatskoj sve više ubojstava i kriminala. Ubojstva, razbojstva, nasilnički napadi i silovanja su u znatnom porastu u odnosu na prošlu godinu

Beograd na vodi, Zagreb Manhattan – Bandićev šeik Muhamed Alabar organizira posao tako da grad daje zemlju, a građani velik novac. On ga nikad ne troši, ali zarada ide njemu. Otkrivamo zapanjujuću priču o čovjeku koji je impresionirao Milana Bandića gradnjom Burj Khalife, ali je iza njega puno propalih poslova i neriješenih afera milijunskih dimenzija.

U novom Expressu analiziramo zašto je u Hrvatskoj sve više ubojstava i kriminala. Ubojstva, razbojstva, nasilnički napadi i silovanja su u znatnom porastu u odnosu na prošlu godinu, a policija neka kaznena djela prijavljuje kao manje teška kako bi sigurnosna situacija izgledala bolje, a neki policajci čak nagovaraju građane da ne prijavljuju kaznena djela.

Dok Ivan Pernar likuje s brojem svojih obožavatelja, počeli su se javljati roditelji koji ne žele ući u njegovu Facebook grupu protiv cijepljenja djece. U ljetnom feljtonu otkrili smo tko su kurvini sinovi i krunisane glave iz pjesme Johnnyja Štulića.

Za Express pišu kolumnisti Tomislav Klauški, teolog Dalibor Milas, bivši američki veleposlanik James B. Foley, pisci Emir Imamović Pirke i Josip Mlakić.

Novi Express od petka je na kioscima

Foto: EXPRESS

Tema: Hrvatska

Komentari (17)
  • Čovjek je psihički nestabilan,pod hitno na lječnički i psihologu,ja za prat čaše to moram obavit

    29. 8. 2019,   20:08
  • Bandića na vlasti drži Prgomet (HDZ) također Bosanac, u konačnici Plenković sa svojim Kuščevićima je temelj svog lopovluka i korupcije u zemlji i Zagrebu. Makneš Plenkovića, pada i Bandić, i obrnuto.

    30. 8. 2019,   19:43
  • Ko da je Bandića teško impresionirati. Čim namiriši lovu za sebe i svoje jarane on je hipnotiziran.

    29. 8. 2019,   19:09