Obavijesti

Promo sadržaj

Započeli Dani održivosti u Probnoj kući IKEA, Ilica 42

Započeli Dani održivosti u Probnoj kući IKEA, Ilica 42
8

Nauči sve o fermentiranju, a mališana razveseli predstavom HaHa20 i facepaintingom u eko superheroje. Od 28. studenog do 5. prosinca u Probnoj kuća IKEA održat će se niz radionica u sklopu Dana održivosti

Mališani će na predstavi HaHa20 u izvedbi Tvornice lutaka naučiti zašto ne smiju bacati otpatke u vodu, a na zabavnoj radionici Probaj biti super heroj u očuvanju prirode djeca će se uz pomoć vještih ruku vizažistica moći prometnuti u neke od svojih omiljenih likova, poput onih iz kraljevstva Arendelle. Djecu koja vole životinje, zainteresirat će radionica Probaj razumjeti druge na kojoj će se moći upoznati s terapijskim psima i psima vodičima koji olakšavaju svakodnevicu njihovim vršnjacima u potrebi.

Pokretanje videa...

00:35

Kako je istraživanje na temu održivih navika Zagrepčana koje je tvrtka IKEA u suradnji s agencijom MediaNet početkom studenog pokazalo kako trećina Zagrepčana uzgaja vlastitu hranu kod kuće (začinsko i ljekovito bilje, povrće), a nešto više od trećine (37,9%) radi zimnicu (konzervira voće i povrće, džem, ajvar…), IKEA je za građane pripremila i radionicu Probaj napraviti svoj tibicos sok i pivo od đumbira. Građani će od stručnjaka iz udruge ZMAG moći saznati više o fermentiranju koje se nekoć koristilo za čuvanje hrane, a danas se smatra jednom od najisplativijih ulaganja u zdravlje jer je fermentirana hrana izvor zdravlja za probavu, a jača i naš imunološki sustav.

Svi koji se žele pridružiti Danima održivosti u Probnoj kući IKEA u centru Zagreba, mogu se na web adresi vizijadoma.hr/probna_kuca/ prijaviti za neku od navedenih aktivnosti. Mjesta su ograničena, a pobjeđuje najbrži prst! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:32
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane
Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.