Obavijesti

News

Komentari 25

Zaposlenik pizzerije sjekirom ubio macu: 'Da jesam, pa što'

U varaždinskoj policiji su nam potvrdili da su 21. kolovoza dobili dojavu da je bio napad na životinju te da će protiv počinitelja podnijeti kaznenu prijavu. Prijavu protiv počinitelja podnijet će i Udruga Spas

VIDEO

Zaposlenik jedne varaždinske pizzerije sjekirom je ubio mačku, a potom ju je stavio u auto i odvezao negdje u nepoznato.

 "Spas", varaždinska Udruga za zaštitu životinja cijeli je slučaj prijavila policiji.

- Nazvao nas je čovjek i rekao da je s prozora svojeg stana vidio kako zaposlenik pizzerije na parkiralištu sjekirom ubija mačku. Odmah smo to prijavili policiji koja je brzo reagirala i izašla na mjesto događaja. Nazvala sam u pizzeriju i tražila čovjeka koji je to učinio i on mi je mrtav hladan rekao - 'Da, ja sam to učinio.' Činilo mi se da ne osjeća ama baš nikakvo kajanje. Jedino mu je važno bilo da to ne dospije u javnost zbog njegove djece - rekla nam je Gordana Lacko, predsjednica Udruge Spas.

Objasnila je, da je navodno riječ o sivo tigrastoj maci koja je povremeno dolazila u pizzeriju, a djelatnici bi je hranili. Također je rekla, da je u automobilu kojim je prevozio macu bilo krvi, o čemu su posvjedočili i zaposlenici pizzerije.

U varaždinskoj policiji su nam potvrdili da su 21. kolovoza dobili dojavu o napadu na životinju, te da je policija obavila očevid i pred završetkom je kriminalističkog istraživanja. Također su potvrdili da će protiv počinitelja podnijeti kaznenu prijavu zbog ubijanja i mučenja životinja.

- Osim što će policija protiv njega podnijeti kaznenu prijavu, i mi ćemo to učiniti kao Udruga - rekla je predsjednica Lacko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.