Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaprešić: Preživio nalet kamiona prepunog šljunka

None Foto: Krešimir Košutić 3

Sjedio je u Opel Vectri i čekao trenutak da skrene lijevo, na njega je naletio kamion i pretpostavlja se da ga je spasila dječja sjedalica iza njega

Vozač Opel Vectre htio je polukružno skrenuti na benzinsku. U stražnji kraj njegova automobila zabio se kamion i smrskao ga do neprepoznatljivosti.
- Čuo sam od vatrogasaca da je kamion vozio 90 na sat. Očito zbog brzine nije uspio zakočiti pa je udario u stražnji kraj Vectre, rekao j e Krešimir Košutić, koji je Vectru slikao u petak, oko 15 sati, u Zaprešiću. Vozač Opela bio je sam u autu, glavom je udario u vjetrobransko staklo i razrezao glavu. Hitna pomoć prevezla ga je u bolnicu.
- Imao je sreću da se nije teže ozlijedio, jer je auto izgledao strašno. Mislim da ga je spasila dječja sjedalica koj je bila na stražnjem sjedalu, rekao nam je Krešimir.

Komentari (2)
  • na kojoj je benzinskoj dozvoljeno polukruzno okretanje na cesti? Ocito je cesta slabe prometnosti ako je to dozvoljeno !!! A i nije kriv vozac kamiona, koliko sam shvatio Vectra mu je oduzela prednost ! i sjekla njegov trak !

    24. 11. 2007,   06:17
  • Toliko se auta skrši a nimalo ih nema manje na cestama ! Preživjeli i bogatiji iskustvom razmisliti če gdje polukružno se okretati !

    6. 12. 2007,   22:36