Obavijesti

News

Zaprosio curu na maturalnoj večeri: Svi su znali osim mene

Zaprosio curu  na maturalnoj večeri: Svi su znali osim mene
2

Na subotnjoj maturalnoj zabavi 3.f brodske Obrtničke škole "pala" prosidba: Milan (21) javno pred svim gostima kleknuo i zaprosio ruku svoje djevojke Blaženke (18)

VIDEO

Hoćeš li se udati za mene, upitao je kleknuvši Milan Đorđević (21) pred svoju djevojku Blaženku Mitrović (18), a ona je uz vrisak oduševljenja svih gostiju na maturalnoj zabavi trećih razreda brodske Obrtničke škole uz veliki osmijeh rekla "Hoću". 

Bio je to najljepši i neočekivani prizor za sve maturante i njihove goste, a njih dvoje, Milan i Blaženka taj će događaj zacijelo pamtiti cijeloga života.

Znaju se odmalena

Milan i Blaženka se znaju odmalena, od djetinjstva, žive u istom naselju u Slavonskom Brodu, jedno od drugog udaljeni su kojih 20-ak kuća. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Od malih nogu družio sam se sa Blaženkinim bratom, uvijek mi se sviđala. Skoro svaki dan bio sam u njezinoj kući, kada smo sada odrasli pitao sam ju da hodamo i ona je pristala. Puna dva mjeseca sam razmišljao i pripremao kako Blaženki iskazati ljubav i privrženost i zamoliti ju za njezinu ruku, a da sve to skupa bude pomalo spektakularno. Čekao sam baš njezinu maturalnu zabavu i presretan sam da je tako dobro sve skupa prošlo - priča Milan još pod dojmom proživljenog. 

Blaženka ne skida osmijeh sa lica, kaže da je isto presretna.

- Već sam neko vrijeme očekivala da će možda do prosidbe doći, na ovaj ili onaj način, ali baš na maturalnoj zabavi nisam očekivala. Time je moja sreća veća. Kupio je prsten od srebra ali ja to ništa nisam znala. Kad su me na zabavi prozvali da dođem na podij , a Milan je bio tamo sa mnom, znala sam to je to, sad. I moja i njegova obitelj su znali da će do prosidbe doći, samo ja nisam znala, super je sve to ispalo - kaže Blaženka.

U  naselju svi pričaju o Milanovoj prosidbi Blaženke, svi su sretni, a kako ne bi oni sami bili.

- Kupio sam joj prsten koji se meni najviše svidio, vjerovao sam da će se i njoj svidjeti, jako je zadovoljna - kaže Milan. 

Svadbu još ne planiraju, željeli bi kupiti neku kuću, svadba bi bila tek nakon toga. Milan radi kao bravar u Đuri Đakoviću, Blaženka završava obrtnički smjer za pekara. Oboje bi pokušali otići van i zaraditi novce za kuću. Blaženka prvo mora maturirati i pokušati pronaći posao u Brodu.

Planiraju, kažu, puno djece i brojnu obitelj, vjeruju da će im se i ta želja ostvariti. Milanovi roditelji Zoran i Zorica i Blaženkina majka Snježana i otac Miroslav presretni prosidbom sigurni su da će tako i biti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina