Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaprosio curu i onda preminuo: 'Pristala sam. To je bila ljubav'

None Foto: Facebook

Par je u vezi bio više od godinu dana, a upoznali su se u Hrvatskoj dok bili na putovanju po Europi. Njihova veza je ubrzo postala ozbiljna kada su se vratili kući, ali Michael je saznao loše vijesti

Na Međunarodni dan nestalih osoba prisjećamo se  nestalih u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče...

Australac Michael Owens (23) preminuo je od leukemije samo pet dana nakon što mu je dijagnosticirana, a nekoliko trenutaka prije svoje smrti odlučio je zaprositi svoju djevojku Rosie Rechichi.

Par je u vezi bio više od godinu dana, a upoznali su se u Hrvatskoj dok bili na putovanju po Europi. Njihova veza je ubrzo postala ozbiljna kada su se vratili kući, ali Michael je saznao loše vijesti.

Foto: Dario Šimović/Facebook

Žalio se na bolove u vratu pa je otišao na pretrage. Doktor mu je obznanio da ima leukemiju te da je bolest ušla u završnu fazu. Njegovo stanje se pogoršalo vrlo brzo, ali prije nego je umro, rekao je svojoj majci da je Rosie njegova jedina te ju odlučio zaprositi.

Foto: Dario Šimović/Facebook

- Ostala sam tu noć s njim i ležala sam na krevetu i pokušavala ga utješiti. Počeli smo govoriti o nama i našoj budućnosti. Bio je uporan da se izliječi samo radi toga. Upitao me da se udam za njega, a ja sam pristala odmah. Znali smo da je naša veza prava i mislim da je najteže što mi se moglo dogoditi to što je došao kraj. Kada volite nekoga onoliko koliko sam ja voljela Michaela, odmah znate da je to prava ljubav - rekla je Rosie i dodala kako nikada neće zaboraviti njihove zadnje trenutke skupa.

Foto: Dario Šimović/Facebook

Doktori u bolnici u Adelaideu odlučili su ga staviti na spavanje prije nego počne s kemoterapijom jer su se bojali da ima upalu pluća. Michael nije imao upalu već se rak raširio jako brzo i zahvatio pluća. Jedva je disao.

Razgovarao je tada s ocem i majkom prije nego je Rosie došla. Zaprosio ju je i potom preminuo.

Foto: 24sata.hr

Komentari (49)
  • Jbg, nista sto ima veze s Hrvatskom nema neku buducnost..

    30. 8. 2018,   13:30
  • danas jesi,sutra nisi

    30. 8. 2018,   13:57
  • Život uvijek nađe način da ti oduzme ono NAJDRAŽE.... Kao da je to svrha postojanja.... :((

    30. 8. 2018,   14:40