Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zar nisu gledali u zamrzivač? 'Pretražili smo kuću još 2005.'

None Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell/Nestali.hr

Opravdanja  o nestanku bila su da je otišla na brod, da je u inozemstvu, govorili su čak i da se javljala. Više članova obitelji policiji je davalo takve informacije

Sve o stravičnom slučaju čitajte u velikom SPECIJALU

Međimurska policija oglasila se o slučaju pronašla trupla u zamrzivaču u kući u selu Palovec. Tvrde da su nakon dojave o nestanku Jasmine Dominić pretražili kuću i njenu okolicu:

- Policija je pregledala kuću 2005. godine. Bili smo više fokusirani na prostor izvan kuće, čak i na okolna mjesta, tada nismo imali indicija da se nešto moglo dogoditi unutar kuće. Mi smo od početka svaku informaciju o nestanku ispitivali, imali smo i poligrafska testiranja. Suzili smo krug osumnjičenih na jednu osobu, rekla je Međimurska policija.

Opravdanja o nestanku Jasmine bila su da je otišla na brod, da je u inozemstvu, govorili su čak i da se javljala. Više članova obitelji policiji je davalo takve informacije.

U kući u Pavlovcu pronađeno tijelo ženske osobe nestale 2000. godine PSIHIJATRICA O UBOJICI IZ MEĐIMURJA: 'Kažnjavala se živeći s mrtvom sestrom, podvojena je ličnost'

- Davali su izjave, poligrafska testiranja odagnala su nam sumnje na zločin u kući.

Na pitanje tko je nestalu Jasminu posljednji put vidio policija nije mogla dati odgovor. Govoreći o mogućnosti da su ostali sudjelovali u prikrivanju kaznenog djela  policija kaže kako će sve istražiti do kraja.

MISTERIJ STAR 19 GODINA Strava u Palovcu: Odgajala je djecu kraj trupla svoje sestre

- Nakon obdukcije znat ćemo još više informacija kao i o tome u kakvom je stanju tijelo. Ne možemo zasad ništa tvrditi o tome je li tijelo cijelo vrijeme bilo na istom mjestu ili je prebacivano. Sigurno znamo da je tijelo žensko, a sumnjamo da je riječ upravo o nestaloj Jasmini. 

Na pitanje vjeruje li policija da je sestra Smiljana sama u svemu sudjelovala tj. da je ubila Jasminu i skrila tijelo, policija je rekla:

- Sve ćemo ispitati.

Policija nije željela otkriti tko im je dojavio informaciju o tijelu u zamrzivaču. 

Komentari (97)
  • Kada su Policajci prilikom pretresa htjeli otvoriti zamrzivač ( ubojica ) se raspričala o domaćim kobasicama, kulenu i piličima iz domaćeg uzgoja i koliko bi to našetilo otvaranju škrinje , pa se nije otvaralo...popili domaću rakijicu , pohvalili čvarke i eto ..nije da se nije radilo !

    18. 2. 2019,   10:59
  • Da je policajac (btw isti Zuhra) s fotke bil na očevidu 2005. sigurno bi pogledal u zamrzivač 😉

    18. 2. 2019,   11:06
  • Ovdje su izgelda svi sve znali.Prava priča za snimanje horora.

    18. 2. 2019,   10:58