Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaraženi HIV-om opet razbijao kafić i prijetio vlasniku nožem

None Foto: iPress

Bagami, koji se prije dvije godine razrezao po tijelu i prijetio gostima i osoblju kafića kako će ih zaraziti HIV-om, opet je radio nerede po Rovinju. Policija ga je uhitila

Roberto Riggi (44) zvan Bagami opet je u utorak divljao Rovinjem kao i prije dvije godine, piše Slobodna Dalmacija. Prvo je provalio u stan talijanskog državljanina, a zatim je u kafiću Champion porazbijao inventar. Od vlasnika je, prijeteći nožem, tražio 3000 kuna. Vlasnik je uspio pozvati policiju koja ga je s oprezom svladala i uhitila. Međutim, Bagami je nastavio divljati u policijskoj postaji. U srijedu su ga priveli Istražnom sucu.

Bagami je već divljao u srpnju 2008. godine. Razbijao je inventar u kafiću, palio stolice i napao vlasnika. Zatim se razrezao po tijelu i prijetio kako će zaraziti goste i osoblje kafića HIV-om. Osudili su ga na 2,2 godine zatvora zbog prenošenja zaraznih bolesti, dvije prijetnje, dva slučaja uništenja tuđe stvari, dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i teške krađe. Odredili su mu i obavezno liječenje od ovisnosti o opojnim drogama.

Zatvorsku kaznu navodno je odslužio.

Komentari (6)
  • Kad jednog dana takav majmun nekoga trajno unesreći, onda treba procesuirati suca koji se zajebava umjesto da zaštiti ostale građane.

    23. 12. 2010,   15:59
  • Ajmo sad kaznu poduplat, samo ko če sidaša u zatvoru gledat. Ajte vi njega iskrcat na Golom otoku i jedno sedmično snabdevati hranom i vodom , dat mu čebad , eksere , čekič i malo krovne cigle, bez mobitela , pa neka robija. Bit če izlječen od droge.

    23. 12. 2010,   16:01
  • Da mi takav počne prijetiti, odmah bih ga ubio, bez razmišljanja.

    23. 12. 2010,   17:22