Obavijesti

News

Komentari 54

Zaručila se za profesora: 'Ne smeta mi ni 46 godina razlike'

Zaručila se za profesora: 'Ne smeta mi ni 46 godina razlike'
1

SAD: Tijekom studija profesori često znaju sa studentima ići na ručak kako bi raspravljali o radovima i temama. Tako su Cameron i Mitchell postali prijatelji. Mitchell je prije bio u braku s Carolyn Abbate (63)

VIDEO

Cameron Platt (25) iz SAD-a zaručila se za profesora Leea Clarka Mitchella (71), a sretnu vijest je objavila u travnju na Facebooku. Usprkos velikoj razlici u godinama, obitelj djevojke je oduševljena.

- Pronašla je nekoga s kim može dijeliti svoje interese. Sretna sam da je pronašla ljubav - rekla je njena pomajka Wythe Platt (72).

Dodala je kako Cameron razlika u godinama ne smeta jer je njezin otac od njezine majke bio stariji 19 godina. 

- Ona na to gleda sasvim normalno - dodaje Wythe Platt. 

- Cameron nam je napisala dugo pismo u kojem je opisala njihovu romansu. Tijekom studija profesori često znaju sa studentima ići na ručak kako bi raspravljali. Tako su Cameron i Mitchell postali prijatelji. Ona je onda otišla u Oxford i dvije godine se nisu vidjeli. Kada se vratila u SAD, nazvala ga je i otišli su na ručak. Život je kratak i nema smisla potratiti ljubav samo zbog razlike u godinama - smatra Wythe Platt.

Otac 25-godišnjakinje, John B Platt III je uspješan biznismen. Bio je na čelu tvrtke koja vodi 40 hotela i golf klubova.

Wythe je dodala kako ne zna želi li Cameron djecu, ali je naglasila da je uvijek divna prema njezino četvero unučadi. Mitchell koji će u lipnju imati 72 godine bio je profesor na odjelu za engleski jezik na Sveučilištu Princeton u New Jerseyu. On i Cameron su se tamo i upoznali dok je ona studirala. 

- Držao je predavanja o Henryju Jamesu i Williamu Faulkneru. U početku smo bili stranci no postao mi je dragi mentor. Dok sam studirala na Oxfordu sam se iznenadila da i dalje razmišljam o njemu. Uskoro sam shvatila da gajim osjećaje prema njemu - napisala je Cameron, prenosi Daily Mail.

Lee Clark Mitchell je prije bio u braku s Carolyn Abbate (63) imaju dva sina Lucasa i Carla koji imaju 21 i 26 godina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa