Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaštitar osjetio miris 'trave' u sobi Iračanina pa ga ovaj napao

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kako doznajemo, zaštitar je u sobi gdje se nalazio Iračanin osjetio miris marihuane. Unutra je bilo još nekoliko tražitelja azila. Kad je zaštitar ušao u sobu, Iračanin (24) ga je uhvatio za vrat i srušio na pod

Iračanin (24) je verbalno i fizički napao zaštitara u četvrtak oko podneva u prihvatilištu Porin u zagrebačkim Dugavama. 

Kako doznajemo, zaštitar je u sobi gdje se nalazio Iračanin osjetio miris marihuane. Unutra je bilo još nekoliko tražitelja azila. Kad je zaštitar ušao u sobu, Iračanin (24) ga je uhvatio za vrat i srušio na pod. 

Zaštitar je lakše ozlijeđen i prevezen je u KBC Zagreb. Osumnjičeni je odveden na krim istraživanje te će biti prepraćen na Prekršajni sud u Novom Zagrebu. 

Komentari (72)
  • Hranimo po hotelima radno i vojno sposobne islamiste s B.Istoka i dajemo im džeparac,pored toliko svoje gladne sirotinje koja po kontejnerima traži hranu i smrzava se po rupama,sirotinje kojoj bi prvo trebali pomoć,o zemljo,otvori se.

    21. 12. 2018,   11:53
  • Na prekrsajni sud? Da je normalna drzava bio bi odveden na aerodrom.

    21. 12. 2018,   11:26
  • pretpostavljam da je porin pun jadnih muskaraca koji su ostali bez svega. takvima treba pristupiti na najhumaniji moguci nacin. evo, stizu minusi, trebali bi im osigurati grijanje...benzinom...negdje na prvom katu hotela...onako, zapalit tek toliko da im potraje za cijelu zimu.

    21. 12. 2018,   11:31