Obavijesti

News

Komentari 154

Zaštitari heroji: Jedan je dao život, drugi svladao napadača

Zaštitari heroji: Jedan je dao život, drugi svladao napadača
7

Policija je uhitila 55-godišnjeg napadača Ivana T. Detalji ubojstva znat će se nakon završetka očevida, zbog kojeg je s obje strane bio blokiran ulaz u centar grada

VIDEO

Pucnjava i vriskovi probudili su u kišno subotnje jutro Senjane koji su ostali šokirani kad su doznali što se dogodilo. Tomislav Lopac (38) je ubijen, a teško su ranjeni Tin Rončević (26) i Josip Mesić (27) u jučerašnjem obračunu u noćnom klubu ‘Konoba’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:21

Policija je uhitila 55-godišnjeg napadača Ivana T. Detalji ubojstva znat će se nakon završetka očevida, zbog kojeg je s obje strane bio blokiran ulaz u centar grada. Neslužbeno doznajemo da se osumnjičeni došao osvetiti nakon što se ranjeni dvojac žalio na njegovo neprimjereno ponašanje. Djevojkama u njihovom društvu cijelu večer je dobacivao neprimjerene izjave i ‘pipkao’ ih dok bi prolazio klubom, neslužbeno doznajemo. Ubijeni Lopac je navodno oko 2 sata, zamolio napadača da napusti klub što je on i učinio. No Ivan se nekoliko sati kasnije vratio u Konobu s dva pištolja. U klubu se tad nalazilo tridesetak ljudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pucnjava u disku u Senju: Ubio je jednog i ranio još dvoje ljudi Više na http://bit.ly/2xGunox Reporterka: Meri Tomljanović

Posted by on Saturday, 16 September 2017

Cijelu večer dobacivao

Odmah na ulazu ispucao je nekoliko metaka u izbacivača. Lopac, inače otac dvoje djece, preminuo je na mjestu. Potom je s više hitaca iz pištolja dvojici muškaraca zadao teške tjelesne ozljede opasne po život. Pucnjavu je čuo čuvar obližnjeg hotela Krešimir Škiljan. Taj profesionalni zaštitar, koji je radio u Afganistanu, odmah je otrčao do Konobe. Po pričanju mještana, upravo je on svladao napadača udarcem u glavu te ga je zadržao do dolaska patrole. Iz KBC-a Rijeka doznajemo kako je ranjeni dvojac životno ugrožen.

- Jedan je dobio prostrjelnu ranu prsnog koša, a drugi lica, vrata i natkoljenice. Obojica su operirani i nalaze se na respiratorima. Nažalost, još su u životnoj opasnosti - kažu iz riječke bolnice na Sušaku. Prijatelji i obitelji ranjenih muškaraca su se okupili i dalje strepe za njihove živote.

POGLEDAJTE GALERIJU:

5
| Foto: Nel Pavletic/PIXSELL (ilustrativna fotografija)

Iz policije pak doznajemo kako im je napadač od prije poznat zbog pokušaja ubojstva 2002. godine u Crikvenici. Ipak, optužnicu protiv njega su odbacili.

- Žena mu je divna i vrijedna, ali on je težak i čudan, pogotovo kad popije. Često su se mlade cure žalile na njegovo nametljivo ponašanje i neprimjereno dobacivanje. Pitamo se samo zašto je čovjek koji je već bio osumnjičen za ubojstvo, bez obzira na to što mu nije dokazano, imao dozvolu za oružje - zgroženi su i šokirani mještani Senja.

Shrvana obitelj ubijenog muškarca, inače vlasnici poznatog restorana ‘Jablan’ u Senjskoj dragi, zamolila je za razumijevanje i nije bila voljna davati izjave. Zbog cjelokupne kriminalističke istrage komentar nije dao ni hrabri čuvar hotela koji je svladao napadača. Ivan T. je subotu proveo u prostorijama senjske policijske postaje na ispitivanju. Nakon obrade će ga prepratiti istražnom sucu Županijskog suda u Rijeku. On će odlučiti hoće li ga smjestiti u istražni zatvor na najmanje mjesec dana.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović