Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto banka posuđuje 4.000 kn sa NULA kuna naknada?

Zašto banka posuđuje 4.000 kn sa NULA kuna naknada?
2

Svi se nađu u stisci s novcem i trebaju mali poticaj da se iz njega izvuku. Razlozi mogu biti razni – previše se potroši na na godišnjem odmoru, neočekivani troškovi, investiranje u priliku koja se ne propušta ili financijsko ulaganje u svoj ili tuđi posao

Svi se nađu u stisci s novcem i trebaju mali poticaj da se iz njega izvuku. Razlozi mogu biti razni – previše se potroši na na godišnjem odmoru, neočekivani troškovi, investiranje u priliku koja se ne propušta ili financijsko ulaganje u svoj ili tuđi posao. Na kraju nije ni važno zbog čega trebate novac. Rijetko kada odlazi na nepromišljeni luksuz i ponekad se životne okolnosti poslože baš tako da ga ponestane u trenu kad je najpotrebniji.

Zato to je dobro zapamtiti da se u svakom trenutku s bilo kojeg mjesta putem interneta možete prijaviti za kredit na ferratumbank.hr i lako doći do novca baš kad Vam zatreba. Posebice ako Vam novac treba sada kada traje velika promotivna akcija Ferratum banke «Posudi 4000 kn – vrati 4000 kn!» za sve nove korisnike prema uvjetima promotivne ponude.

Rizik posudbe novca od obitelji

I kada se nađemo u takvoj situaciji, prva pomisao nam je posuditi novac od obitelji ili rodbine. Koga drugog pitati? Oni su prvi koji bi nas trebali razumjeti, vjerovati da ćemo učiniti sve da ga i vratimo, dijeliti s nama viziju kada ga namjeravamo uložiti i posao, znajući da će se višestruko vratiti. Ali samo vjera da će naši najbliži stati uz nas kada ih najviše trebamo, ponekad dovodi do razočaranja. Možda ne zato što nas oni ne vole, ne žele pomoći, sumnjaju u naše namjere ili sposobnosti, već je ponekad  problem u tome što ni oni sami nemaju dovoljno.

Banka je Vaš najbolji partner

Ono što Vama treba je partner koji će moći uložiti u vas kada vam je najpotrebnije, vjerovati u Vašu prosudbu i sposobnosti i sve to bez puno pitanja. Upravo takva je Ferratum banka. Ona nudi brze pozajmice bez obzira zbog čega ih trebate. 

Kao novi korisnik Ferratum banke, imate mogućnost posuditi do 4000 kn uz 0 kn bankovnih naknada, s rokom otplate do 30 dana. U tijeku je velika promotivna akcija Ferratum banke «Posudi 4000 – vrati 4000!». Iskoristite je kako biste podmirili svoje dugove brzo, jednostavno, bez nelagode i visokih kamata. 

A ako ste postojeći korisnik Ferratum banke, obradovat će Vas aktualna ponuda od čak 30% popusta na bankovnu naknadu. Sada je pravo vrijeme da riješite svoju financijsku situaciju i sredite svoj račun, dugove ili popravke koje ste odgađali. 

U online banci najbrže do novca

Sve što trebate učiniti je otići na stranicu Ferratum banke i prijaviti se putem online obrasca. Najprije odaberite iznos kredita i rok otplate, a zatim unesite osobne podatke i pokrenite postupak osobne identifikacije i kreditne sposobnosti. To možete učiniti slanjem fotografije  svoje osobne iskaznice, selfija s osobnom iskaznicom i kartice tekućeg računa ili putem automatiziranog sustava Instantor, što postupak čini mnogo bržim. Nakon što provjerite podatke i pošaljete online prijavu, banka će se javiti Vama ili, ako Vam je kredit odobren, odmah Vam poslati ugovor. Potpišite ga i s dokazom o jamstvu za kredit pošaljite e-mailom banci. Odobrenje kredita možete dobiti već 15 minuta nakon prijave!

Lako do novca mogu i Vaši najbliži

A ako se u sličnoj financijskoj situaciji nalazi i netko blizak Vama kome sami ne možete pomoći, preporučite mu da iskoristi veliku promotivnu akciju Ferratum banke „Posudi 4000 – vrati 4000!“. Ferratum banka novim korisnicima posuđuje do 4000 kn s 0 kn bankovnih naknada, uz rok vraćanja do 30 dana dok traje promotivna ponuda.

Banka vam daje mogućnost posudbe mikrokredita bez suvišnih pitanja i straha od narušavanja bliskih odnosa. Posuđivanje od bližnjih uvijek je rizično. Ne samo da se osjećate posramljenima i manje vrijednima jer pitate za novac, već i zato što postoji mogućnost da će Vam oni do kojih Vam je najviše stalo, početi zamjerati ovu uslugu.

Kada se radi o novcu, banka je najbolji prijatelj, spremna dati novac dok ne stanete na noge, bez suvišnih pitanja i osude. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...