Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto banke žele da prebacite svoju plaću kod njih

Zašto banke žele da prebacite svoju plaću kod njih
2

Odlučili ste poraditi na nekom od važnih životnih pitanja, a za to vam je trebala određena svota novca pa ste zatražili kredit

Ubrzo ste shvatili da ćete umjesto planiranih 10.000 kn morati vratiti puno više jer obično banke traže da se podmire i razni troškovi obrade kredita, a pokazalo se da će i kamatna stopa ipak biti nešto veća od one koja se spominjala ranije.

Umjesto rješenja problema, očekuje vas dugoročno vraćanje novca s tolikim kamatama da će većina vaše plaće otići na plaćanje rate kredita. No, što ako vam kažemo da postoji banka koja ne želi vašu plaću?

Riječ je o Ferratum banci u kojoj krediti nemaju svoju negativnu stranu i u kojoj možete zatražiti brze pozajmice online. 

Brze pozajmice koje nemaju skrivenih troškova

Kod brzih online pozajmica Ferratum banke nema nikakvih skrivenih troškova - vraćate točno onoliko novca koliko ste posudili! Novac možete zatražiti bez odlaska u banku i čekanja u redovima. Uz samo par klikova ga možete dobiti iz udobnosti vlastitog doma. Sve što trebate je ispuniti online obrazac Ferratum banke.

Za početak odabrete željeni iznos brze pozajmice i rok vraćanja, a nakon toga unesete i svoje osobne podatke (ime, prezime, OIB, IBAN i e-mail adresu) uz koje je potrebno priložiti i fotografiju osobne iskaznice i kartice tekućeg računa s obje strane, kao i selfie s osobnom iskaznicom. U slučaju da imate problema s prijavom ili su vam potrebne dodatne upute kako poslati zahtjev, korisnička podrška vam je na raspolaganju u svakom trenutku.

Nakon provjere vaših podataka, u slučaju da nešto nedostaje, korisnička podrška će se javiti vama. Ako je sve u redu i podaci su potpuni, na mail će vam stići Ugovor o kreditu kojeg potpisanog, zajedno s potvrdom o Jamstvu, vraćate Ferratum banci. Novac će za vrlo kratko vrijeme biti na vašem računu.

U tijeku je velika akcija s pogodnostima za nove i postojeće korisnike

U Ferratum banci su tijekom kreiranja velike promotivne akcije mislili na sve. Za nove korisnike je pripremljena odlična ponuda uz koju do brze online pozajmice do 4000 kn, s rokom otplate od 30 dana, mogu doći uz 0 kn troškova za bankovne naknade. Postojeći korisnici imaju pravo na 30% manju bankovnu naknadu na sve vrste kredita s rokom otplate do 30 dana.

Ferratum banka je banka koja ne želi vašu plaću. Uz potpuno smanjene troškove kredita više se ne morate bojati astronomski visokih kamata i skrivenih naknada na koje će vam otići veliki dio prihoda. Zatražite brze pozajmice online i vratite točno onoliko novca koliko ste posudili!
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Hrebak: 'Grad Bjelovar prvi će u Hrvatskoj koristiti geotermalnu energiju za svoje potrebe'
PROMO

Hrebak: 'Grad Bjelovar prvi će u Hrvatskoj koristiti geotermalnu energiju za svoje potrebe'

Do sada se nitko nije upustio u ovako velik i opsežan posao, koji je usto dugotrajan te vrlo skup, rekao je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak te dodao da tek sad očekuje ekspanziju investicija i ulaganja u Bjelovar