Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto je apartmanija.hr prvi izbor za rezerviranje smještaja?

Zašto je apartmanija.hr prvi izbor za rezerviranje smještaja?
1

Kako to da jedna mala domaća tvrtka dovodi izuzetno veliki broj stranih turista u Hrvatsku?

Kako to Apartmanija.hr, kada je o Hrvatskoj riječ, može stati uz bok najvećim globalnim igračima za punjenje turističkog smještaja?
Na oko biste rekli da se radi o sasvim jednostavnoj stranici za pretragu smještaja u Hrvatskoj, kakvih se može pronaći desetine na internetu. 

Ništa novo niti značajno drugačije, zar ne? Ali, ne… Apartmanija.hr se razlikuje od svih ostalih stranica na koje ste nailazili do sada prilikom traženja savršenog mjesta za svoj godišnji odmor.

Nekoliko je bitnih razlika

1. Niže cijene smještaja u Hrvatskoj

Apartmanija.hr nudi sobe, kuće za odmor i apartmane po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj. Ne zato što taj smještaj ima manje zvjezdica, što je dalje od mora i turističkih centara ili što je lošije opremljen i uređen. Cijene su niže jer ne postoje provizije, niti od domaćina niti od gosta, pa cijene ne lete u nebo. Iznajmljivači koriste priliku da promoviraju svoj smještaj po realnim i pristupačnim cijenama kako bi bili puniji, a gosti zadovoljniji. Cijene su stvar dogovora između gosta i iznajmljivača, nerijetko i do 40% niže nego na drugim adresama.

2. Apartmanija.hr nudi direktan kontakt s domaćinom

Nema instant rezervacija na neviđeno i nečuveno. Gost ostvaruje kontakt s domaćinom prije rezervacije smještaja i tako obje strane imaju priliku ustanoviti odnos s povjerenjem, što je toliko rijetko u vrijeme brzih internetskih transakcija.

Kod takvog kontakta nema fiksnih parametara, već se sve može dogovoriti, poput cijene, vremena dolaska i odlaska (check in i check out), posebnih pogodnosti i slično.

3. Apartmanija.hr raspolaže s najvećom bazom smještajnih jedinica u Hrvatskoj

"Prelistate" li katalog, pronaći ćete preko 45.000 apartmana, soba i kuća za odmor u Hrvatskoj. Ta brojka samo raste. Mogućnost prezentacije povoljnije ponude i direktan kontakt privlačni su brojnim iznajmljivačima pa Apartmanija.hr nije samo omiljena internetska destinacija za turiste, već i za iznajmljivače.

Apartmani i sobe su dio standardne ponude smještaja. No, ovdje ćete pronaći i veliki izbor luksuznih vila u Hrvatskoj, i to, kao što smo već naveli gore, po najpristupačnijim cijenama.

Tu je još i kategorija robinzonskog smještaja koja pomiče granice luksuza i nudi široki izbor kuća za najam u skrivenim oazama mira i bogatstva prirodne ljepote. 

Izbor smještaja u četvrtoj kategoriji vas vodi na selo, u domaćinstva seoskog turizma koja također nude taj luksuz mira i prirodne ljepote, začinjen hrvatskom tradicijom i aktivnostima u prirodi. 

4. Što raditi u destinaciji?

Ne znate koje su to aktivnosti na selu niti što biste mogli raditi u nekoj destinaciji? Ispod kratkog opisa svake destinacije, u desnom uglu se nalazi odabir «Točke od interesa» s opisom atrakcija i aktivnosti koje nudi svaka destinacija.

Točke od interesa su tu da gostima izvan Hrvatske olakšaju odabir destinacije prema željama i afinitetima, a domaćim gostima da pronađu smještaj koji je najbliži onome što ih motivira za posjet baš tom mjestu ili gradu. Pretragom točaka od interesa možemo saznati mnogo o ljepotama Hrvatske.

Odaberite Zagreb, Dubrovnik, Zadar ili neki od hrvatskih otoka, i pronađite smještaj ili zanimljivosti koje privlače turiste iz svih krajeva svijeta. 

5. Apartmanija.hr je već 10 godina s vama

Već deset godina, turisti iz čitavoj svijeta i njihovi hrvatski domaćini sastaju se na internetskim stranicama Apartmanija.hr. Ovdje su se rodila brojna internacionalna i domaća prijateljstva, pa i ljubavne priče, sagradile veze utemeljene na povjerenju kojeg Apartmanija.hr pruža svojim domaćinima i gostima. 

Po gore navedenome sudeći, jasno je zašto je Apartmanija.hr centralno mjesto za rezervaciju smještaja u Hrvatskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.