Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto kreme i masti nisu rješenje protiv hemoroida?

Zašto kreme i masti nisu  rješenje protiv hemoroida?
2

Znate li da u ovom trenutku u Hrvatskoj svaka četvrta osoba starija od 35 godina zbog neugodnih simptoma hemoroida proživljava bolove, peckanje, svrbež i krvarenje?

Upala hemoroida su jedan od najčešćih zdravstvenih problema u svijetu, a statistike se pogoršavaju iz dana u dan. Brojke su konrketne i govore da će se oko 70% hrvatskih građana barem u jednom periodu svog života morati suočiti s neugodnim simptomima upaljenih hemoroida.

U težim slučajevima upale, hemoroidi preuzimaju kontrolu nad našim životom, postajemo njihov talac i svakodnevicu moramo prilagođavati tom zdravstvenom problemu – koliko dugo možemo sjediti na kavi s prijateljima ili u kinu, hoćemo li voziti bicikl, kako ćemo preživjeti dan na poslu...

Dodatnije problem što većina preparata dostupnih u ljekarnama – poput krema i masti - samo privremeno rješava problem upale, a njihovo nanošenje, budimo iskreni, nije baš najugodnije iskustvo.

Međutim, u hrvatskim je ljekarnama dostupan preparat koji ne djeluju snažno samo na simptome, već i na sami uzrok upale hemoroida.
PILEX je 100% prirodna i posebno pripremljena formula u obliku kapsula koje se uzimaju ujutro pola sata prije doručka s vodom ili jogurtom.

Rezultati su izvrsni, što su pokazala i klinička ispitivanja provedena nad više od 1200 pacijenata: kod 94% zabilježeno je potpuno povlačenje ili snažno ublažavanje simptoma, a prva olakšanja osjete se već nakon 72 sata tretmana Pilexom.

Pilex je u ljekarnama dostupan u dvije vrste pakiranja: bočici sa 14 ili 28 kapsula. Medicinski stručnjaci preporučuju da osobe koje prvi puta uzimaju PILEX, za najbolje rezultate koriste veće pakiranje od 28 kapsula (uzimaju se 2 kapsule dnevno).

Nakon tretmana Pilexom, hemoroidi se u prosjeku ne vraćaju šest mjeseci, odnosno, dovoljne su samo dvije bočice godišnje da iz svog života potpuno izbacite hemoroide.

Za sve upite i informacije o djelovanju i korištenju PILEXA možete nazvati besplatno savjetovalište koje vodi Anica Ledenko, mr. pharm., spec. med. biokemije i homeopatske medicine na broj 091 5930 353 (radnim danima od 9 do 17h ).

Za više informacija o proizvodu pogledajte na www.pilex.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.