Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto vam frizeri skrivaju ovo rješenje protiv sijede kose?

Zašto vam frizeri skrivaju ovo rješenje protiv sijede kose?
1

Sijeda kosa je problem koji muči milijune muškaraca i žena diljem svijeta. Osim toga da zbog sijede kose izgledamo starije, ona loše utječe i na naše samopouzdanje jer se osjećamo neprivlačnima i starijima nego što jesmo

A što ako bi vam netko rekao da možete svojoj sijedoj kosi vratiti svoju prirodnu boju i to bez velikog troška? Vjerojatno ne bi vjerovali, budući da zvuči prelijepo da bi bilo istinito.  

Ali zahvaljujući napretku znanosti nemoguće je postalo moguće. Kako? S jednostavnom uporabom spreja koji sadrži sastojak Bizmutov citrat, za kojeg je sad znanstveno potvrđeno da utječe na postupno tamnjenje kose sve do željene nijanse.

>> KLIKNITE OVDJE ako ste i vi mišljenja da zbog sijede kose izgledate starije <<

Krivac za sijedu kosu je melanocit koji proizvodi prirodan pigment u našoj kosi. Ali kada u određenom trenutku prestane djelovati, kosa ostane bez pigmenta, a to se izvana pokaže kao neugodno sivilo ili bjelina kose. Puno žena, a i muškaraca, svoju sijedu kosu prekriva bojom za kosu koja je skupa i štetna, pogotovo u frizerskim salonima.

Ako to radimo sami kod kuće postoji velika mogućnost da nećemo moći prekriti kompletnu sijedu kosu. Rezultat je neuredna i neprivlačna frizura zbog sijedih dijelova koje smo izostavili tijekom bojanja i često kosa izgleda još gore nego prije.  

Zašto kosa sijedi?

Pigment u kosi prestane se proizvoditi iz različitih uzroka. Glavnu ulogu igra naša genetika, a u manjoj mjeri doprinosi svakidašnji stres i određene bolesti. Može li se vratiti vrijeme kosi te vratiti nekadašnju boju? Možda ćete se iznenaditi, ali sve je to dandanas moguće i potpuno dostupno svima. Znanstvenici su se udružili i otkrili način kako utjecati na sijedu kosu izvana, a rezultat je postupno vraćanje izvorne boje kose. Zapanjujuće!  

Kako djeluje taj sprej za postupno tamnjenje kose i vračanje prirodne boje kose?

Sprej Grey Away je velika pobjeda kozmetičke industrije i istodobno veliki poraz svih onih kojih žele zaraditi na vašem beskonačnom bojenju kose. Ovaj proizvod podrijetlom iz Engleske ne uklanja samo sijedu kosu, već se pobrine i da je vaša kosa zdrava i nahranjena. 

PAŽNJA – ovo nije sprej sa običnom bojom, kojeg možete kupiti u svakoj trgovini i koji daje kratkoročne rezultate, nego je to proizvod koji će vam vratiti vašu boju kose!

Grey Away sadrži novu revolucionarnu formulu koja temelji na potpuno prirodnoj osnovi. Ova formula djeluje neposredno na melanocite koji su prestali funkcionirati i time uzrokovali nastajanje sijede kose. Znanstvenici su spreju dodali ione i sastojak trietanolamin koji pomoću katalitičke reakcije potiče djelovanje ostalih prirodnih sastojaka. 

Sastojci u spreju na taj način prodiru dublje u vlakna kose te kosi vraćaju nekadašnji pigment, a time i boju. Štoviše, zbog sadržaja ekstrakta vitamina D, kosi vraćaju sjaj, a ona postane punija i glatka.  

Kako koristimo sprej Grey Away?

Sprej je potrebno koristiti četiri tjedna, dok su rezultati uporabe sljedeći: kosu ćete nahraniti i poboljšati njezinu kvalitetu, a postupno će vam se vratit prava boja kose, koja će ukloniti sivilo. Sprej Grey Away djeluje intenzivno i progresivno, ne prouzrokuje alergije te je potpuno siguran za korištenje. 

>> KLIKNITE OVDJE i provjerite mišljenja korisnika koji su testirali sprej Grey Away <<

Prije upotrebe spreja moramo vas upozoriti na još nešto: pripremite se na brojne zavidne i začuđene poglede vaših poznanika i prijatelja, koji se neće moći načuditi vašem pomlađenom izgledu. Vaše samopouzdanje bit će na vrhuncu pomoću spreja Grey Away.

Jeste li spremni na pomlađivanje?

''Očekivan rezultat nakon 30 dana korištenja spreja Grey Away.''

Dosta je bilo bojanja sive kose, osjećaja srama i skrivanja. Pridružite se brojnim zadovoljnim korisnicima spreja Grey Away te se oduševite nad svojim novim izgledom u ogledalu svaki dan. Svakim danom ćete sve više primjećivati da imate sve manje i manje sijede kose, a vaša prirodna boja kose doći će sve više do izražaja. 

Tek kada budete uklonili sivu kosu (što će vam pomoću proizvoda Grey Away nesumnjivo uspjeti), biti ćete svjesni da odjednom živite bolji i opušteniji život. A vi to i zaslužujete!

Više o spreju Grey Away možete pročitati na hrvatskoj internet stranici www.GreyAway.eu/hr (kliknite ovdje) ili na hrvatskom broju telefona 01 777 6827.

Danas vam u slučaju narudžbe 2 spreja pripada i akcija 2+1 GRATIS, što znači da dobijate treći sprej besplatno uz svoju narudžbu, a isto tako vam pripada i dodatan popust te besplatna poštarina! 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.