Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovo su Glasnovićevi zahtjevi koje je HDZ odmah prihvatio

Svoj potpis na zahtjeve, pored podnositelja, stavili su i ministar branitelja Tomo Medved, državna tajnica u Ministarstvu vanjsih i europskih poslova Zdravka Bušić te predsjednik Vlade Andrej Plenković

Ja saborski zastupnik General Željko Glasnović održao sam riječ. Ne pristajem na trgovinu sa hrvatskim narodom. Ovo su uvjeti, ili ih ispoštujte ili idite, naslovljena je objava na Facebook stranici nezavisnog saborskog zastupnika Željka Glasnovića koji je, nakon što je jučer napustio saborsku dvoranu tijekom izglasavanja nepovjerenja ministru Zdravku Mariću, danas dao potpis za HDZ-ovu parlamentarnu većinu. 

U svom je zahtjevu naveo pet točaka čije rješavanje traži što žurnije. Odnose se na isplate zaostataka pripadnicima HVO-a, Zakon o hrvatskim braniteljima, inozemne mirovine te na Hrvate u dijaspori.

Foto: Facebook/Željko Glasnović

Svoj potpis na zahtjeve, pored podnositelja, stavili su i ministar branitelja Tomo Medved, državna tajnica u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Zdravka Bušić te predsjednik Vlade Andrej Plenković.

- Mi saznajemo kako parlamentarna većina nastaje na Facebooku - požalio se kolegama saborski zastupnik Živog Zida Branimir Bunjac.

 

Komentari (388)
  • Naravno,da je hdz prihvatio...pa nece iz svoga dzepa platiti,nego iz naseg...

    5. 5. 2017,   16:45
  • Bog je Hrvatskoj rekao laku noć

    5. 5. 2017,   16:33
  • To znaci jedan radnik u Hrvatskoj ce raditi za jednog hrvatskog umirovljenika+jednog hrvatskog uhljeba+ jednog bosanskohercegovackog uhljeba.

    5. 5. 2017,   17:16