Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zatekao bivšu s drugim, a onda ih je polio benzinom i zapalio

None Foto: Facebook

Rođak djevojke tvrdi da se ona s Jayem viđala najmanje godinu dana, a vezu s Ashleyjem odlučila je službeno okončati na sam Božić. Nekoliko dana nakon toga, Ashley je došao u njenu kuću

Ljubomorni bivši dečko zapalio je kuću svoje nekadašnje djevojke nedugo nakon što ju je zatekao u krevetu s drugim muškarcem. Britanca Ashleyja Martina (32) njegova Billy Hicks (24) ostavila je za Božić jer se "spetljala" s Jayjem Edmunsom (27).

Rođak djevojke tvrdi da se ona s Jayem viđala najmanje godinu dana, a vezu s Ashleyjem odlučila je službeno okončati na sam Božić. Nekoliko dana nakon toga, Ashley je došao u njenu kuću kako bi mu rekla je li istina da je s novim odabranikom već godinu dana u vezi. 

Upao je na novogodišnju zabavu, a kada mu je netko od uzvanika rekao kako su Billy i Jay u krevetu, izgubio je kontrolu. Došao je u sobu, zapalio požar u kojem je novopečeni par poginuo, a život je izgubio i Ashley, piše The Sun.

- Ashley je bio zabavan, plemenit i vjeran. Nešto se moralo dogoditi da ga nagna na ovako grozan čin. Nikad nije upadao u neprilike. Možda će istraga otkriti neke stvari, rekao je rođak ubojice ispričavši se obiteljima Billyja i Jay. 

Policija je objavila kako bi Ashley, da je preživio, bio glavni osumnjičeni za požar i smrt mladog para. 

Ljudi koji su bili u kući na zabavi i susjedi tvrde da je Ashley prije nego je sobu polio benzinom i zapalio vikao:

- Nitko drugi te neće imati. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters Jedan preživjeli koji se našao u susjednoj sobi rekao je kako je morao skakati kroz prozor, a dozivajući upomoć vikao je da je vatru zapalio "totalni luđak". 
 

Komentari (29)
  • I nakon požara ostali su novopečeni par.

    19. 1. 2019,   06:51
  • Ja znam jednu ženskicu koja je dečka ostavila zbog kabrio auta, nakon 2 mjeseca dečko koji je vozio kabrio, našao bolju. A ja prasnuo u smijeh... :-D :-D karma je ku.... ;-)

    19. 1. 2019,   12:44
  • Imao sam curu koja je tri mjeseca "varala" dečka sa mojom malenkosti, kada smo prekinuli saznao sam da je bila u vezi nekoliko mjeseci sa drugim. Nije vrijedna šibice i litre benzina, Druga se nađe a benzin se da korisnije upotrijebiti :-)

    19. 1. 2019,   05:45