Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zatočio i pretukao bivšu ženu: Muškarac (49) ostaje u zatvoru

Osumnjičen je da je u kafiću u selu Zastenice na Grobnišćini pokraj Rijeke 23. ožujka oduzeo bivšoj supruzi mobitel te je zaključao na više sati...

Odlukom istražnog suca i po prijedlogu riječkog Općinskog državnog odvjetništva u istražnom je zatvoru zadržan 49-godišnji muškarac, koji je prije tri dana zatočio bivšu izvanbračnu suprugu u lokalu nakon odlaska gostiju i pretukao ju rukama i nogama te ukrao novac iz blagajne.

Osumnjičen je da je u kafiću u selu Zastenice na Grobnišćini pokraj Rijeke 23. ožujka oduzeo bivšoj supruzi mobitel te je zaključao na više sati.

Udarao ju je rukama po glavi, a nakon što je pala na tlo nastavio ju je udarati i nogama po tijelu, teško ju ozlijedivši.

Riječko tužiteljstvo ga tereti i da je nakon svega iz blagajne uzeo dnevni utržak.

U istražnom zatvoru je zadržan zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoke.

Komentari (39)
  • Takve nasilnike nece sprijeciti nikakva IK,niti ratifikacija iste,postoje zemlje koje imaju smrtnu kaznu za najtezi oblik nasilja,ubistvo,pa se ubistva opet dogadjaju,naivni su oni koji misle nesto sprijeciti nekakvom IK.

    26. 3. 2018,   18:41
  • A sto reci na ovo nego, dno dna.. lako je slabijeg od sebe pretuci i pokrasti.. uhvati se u kostac sa dvometrasem od 120kg -pokusaj ga pretuci i opljackati..

    26. 3. 2018,   18:01
  • Ma kako može liziti po crnoj zemlji.To je nula od čovika nit može brinuti o sebi,a kamo li o ženi i obitelji.A novac sigurno spizdija na kladionici.

    26. 3. 2018,   18:10