Obavijesti

News

Komentari 21

Zatrudnjela je s 11 godina, a otac djeteta je bio njezin brat

Velika Britanija: Tressa Middleton danas ima kćer Arihannu, ali ne može prežaliti svoje prvo dijete koje je morala dati na posvajanje. Nada se da će Arihanna jednog dana upoznati svoju sestru

VIDEO

Tressa Middleton je bila jedna od najmlađih majki u Velikoj Britaniji. Ostala je trudna s 11 godina, a rodila je s 12. Njezina je majka bila ovisnica o drogi i alkoholu.  

- Ponašala sam se kao da imam dvadeset godina, a imala sam samo devet. Počela sam piti, drogirati se, družiti sa starijima - kaže Tressa. Brat ju je počeo seksualno zlostavljati kada je imala sedam godina, a silovao ju je kada je ima 11. On je tada imao 15. To je bilo 2006. godine, a Tressu su tada prisilili da bebu dade na posvajanje. Tressa i njezin partner  Darren Young (31) su danas roditelji. Imaju kćer, koja se rodila u listopadu prošle godine. 

320983552

- Arihannu jako volim no htjela bih da upozna svoju sestru. Govorim joj već sada da ima sestru i to joj nikada neće biti tajna. Nadam se i da će se one upoznati jednog dana - rekla je novinarima Tressa u veljači.  

Tressa je nakon što je rodila s 12 godina čak dvije godine tajila tko je otac. S 14 godina se slomila i rekla socijalnoj radnici da je otac djeteta njezin brat Jason. Nakon što je DNK pokazao da je to istina, Jason je 2009. godine osuđen na četiri godine zatvora. Tressa je svoju kćer zadnji puta vidjela kada je dijete bilo staro tri godine. Nakon toga joj je smjela slati samo pisma. 

- To mi je bilo jako teško i pala sam u depresiju. Počela sam piti i drogirati se. No danas sam čista i izgradila sam novi život s Darrenom - kaže Tressa. Godine 2012. je bila drugi put trudna no pobacila je. Samo tri dana kasnije majka joj je umrla od upale pluća. 

- Izgubila sam dijete i majku u istom tjednu. To mi je teško palo. Žao mi je što moja majka nikada neće upoznati Arihannu. Znam da bi bila ponosna na nju - kaže Tressa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca