Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zatukao ga sjekirom, pucao u glavu pa ga dokrajčio nožem

None Foto: Matija Topolovec/Pixsell

Muškarac i žena stari 26 i 35 godina dogovorili su ubojstvo 41-godišnjaka. Nakon što su ga udarali sjekirom, pucali u glavu i izboli nožem, tijelo su mu bacili u bunar

Policija je rasvijetlila okolnosti jezivog ubojstva koje se u Dubravi kraj Vrbovca dogodilo 24. studenog 2013. godine. Ustanovljeno je da su 35-godišnja N.K. i 26-godišnji M.O. dogovorili ubojstvo 41-godišnjeg I.K.

Sumnja se da je tog 24. studenog, u poslijepodnevnim satima u kući u kojoj su živjeli, M.O. iskoristio vrijeme kada se oštećeni odmarao te ga sjekiricom više puta udario u glavu.

Potom ga je premjestio u podrumski dio kuće gdje mu je iz plinskog pištolja, kojeg je prethodno kupio u dogovoru s N.K., u glavu ispalio više hitaca. Na kraju ga je izbo nožem više puta te je I.K. preminuo..

U namjeri da prikriju nedjelo osumnjičeni su tijelo prevezli do napuštenog imanja na području Vrbovca, gdje je M.O. tijelo ubacio u bunar prethodno ga opteretivši komadom željeza koji je poslužio kao uteg. 

Komentari (76)
  • Ubijeni je sin moga bratića imenom Ivica Kosovec ubojica je rom ( cigan ) koji je ljubakao sa njegovom suprugom.Oboje su pritvoreni nadam se doživotno.

    3. 4. 2015,   22:13
  • U cijelom članku je najvažniji podatak godine ubojica, a tko su ,gdje su odakle su, žašto su, koga imaju u planu ubiti dok se budu branili sa slobode, da li su u zatvoru ili su predani "pritvorskom nadzorniku" ili šeriffu, o tome ništa.

    3. 4. 2015,   20:15
  • gdje mu je iz plinskog pištolja, kojeg je prethodno kupio u glavu ispalio više hitaca ??? čemu ?? pa plinski pištolj ispucava čorke..

    3. 4. 2015,   20:39