Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zatukao ženu i njene roditelje: Ubojicu uhitili u Novom Sadu

None Foto: Facebook

Nadležni, prema medijskim napisima, nisu isključivali ni mogućnost da je trostruki ubojica uspio ući u Hrvatsku zbog čega su raspisali tjeralicu

Nakon tri dana skrivanja, uhićen je Goran Janković (37) iz Novog Sada koji je u ponedjeljak ubio suprugu Mirjanu (32), punicu Nadu (57) i punca Branislava Pajića (57), i to pred svojim sinovima. Kako javlja Kurir, uhitili su ga kod Brodogradilišta u Novom Sadu. 

Nadležni, prema medijskim napisima, nisu isključivali ni mogućnost da je trostruki ubojica uspio ući u Hrvatsku zbog čega su raspisali tjeralicu. 

Izvori Kurira naveli su kako gotovo nema sumnje da je Janković planirao pokolj.

- On je macolu kojom je žrtvama smrskao glave ponio sa sobom, vjerojatno iz svoje radionice. Zašto bi je nosio da nije planirao zločin - kaže izvor.

Goran je, navodno, bio uvjeren da Mirjana ima drugog i da ga vara. Jankovića je, kako mediji u Srbiji neslužbeno doznaju, Mirjana prije samo dva tjedna prijavila za nasilje u obitelji i on je tada dobio zabranu prilaska supruzi.

Kako neslužbeno doznajemo, zbog sumnje da je ilegalno napustio zemlju, srbijanska policija pojačala je bila tijekom jutra kontrole putnika u blizini graničnog prijelaza s Hrvatskom u Bačkoj Palanci.

Komentari (36)
  • Toliko o korisnosti ''zabrane prilaska''. Luđake treba trajno izolirati iz drustva. Jadna zena i roditelji 😕

    27. 5. 2019,   11:45
  • jadničak :-( svi su bili protiv njega :-((

    27. 5. 2019,   11:52
  • Svaki pojedinac koji razmišlja, planira ili je već počinio sličan zločin je slabić nedozrelog uma. Hrabrost je suočiti se sa realnošću i donijeti smislene odluke. I u složenim i konfliktnim prilikama. Smisleno bi bilo npr. sljedeće: ne oduzeti život drugim i trećim osobama, zaštititi svoju djecu od svake, a osobito ovakve patnje koju proživljavaju. Ovaj nažalost nema empatije za nikoga. Nije ni čudo što jeste, ako ga je uopće varala? Paćenici smisle priče i tamo gdje ih nema!

    27. 5. 2019,   11:35