Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zatvarajte prozore i vrata: U Splitu pobjegao roj pčela

None Foto: A.L. 6

Veterinari građanima preporučuju da pčele ne uznemiravaju, jedino tako neće napadati. Stanar susjedne kuće strahuje za jednomjesečnu kćer

Čuo sam glasno zujanje s ulice i s prozora vidio roj pčela. Okupirale su prozor susjedne kuće koja se nalazi svega par metara od mojeg prozora, rekao nam je naš čitatelj A.L. koji je u petak poslijepodne u Splitu fotografirao pčele. Srećom, nisu mu ušle u stan jer je brzo zatvorio sve prozore. Kako kaže, na ulici u tom trenutku nije bilo prolaznika pa nisu nikoga napale. Iz  Državnog ureda za zaštitu i spašavanje doznajemo kako su po dojavi odmah kontaktirali veterinare koji su preporučili da se pčele ne uzrujava jer jedino tako neće nikoga napadati. Najvjerojatnije su pobjegle iz nečije košnice s Marjana. Rekli su kako će preko radija obavijesti građane kako bi pčelar kojem su pobjegle mogao doći po njih.
- U strahu sam jer imam jednomjesečnu kćer i morat ću paziti kada ću izlaziti iz kuće da je ne napadnu - dodao je naš čitatelj.

Komentari (10)
  • Hickok zivi

    21. 5. 2010,   16:48
  • ja bi njih radije vidjela na Milinovicu hahhahhahaha........to bi bio gust......a ubod pcela i toliko i ne bli koliko boli ubod igle i vađenja js !!!!!!!!!!!!!!!!

    21. 5. 2010,   16:48
  • Koja drzava... ni pcele nemogu uteci bez spominjanja jace i vlade po forumima

    21. 5. 2010,   16:48