Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sve je proučio: Pomaknuo je rešetke i pobjegao iz zatvora

Policija još uvijek traži Damira Šišakovića koji u noći sa subote na nedjelju pobjegao iz zatvora u Sisku. Neslužbeno saznajemo da je zatvorenik pobjegao kroz prozor

Policija još uvijek traži Damira Šišakovića koji u noći sa subote na nedjelju pobjegao iz zatvora u Sisku. Neslužbeno saznajemo da je zatvorenik pobjegao kroz prozor tako što je klupicom pomaknuo rešetke na prozorima ćelije, skočio sa sedam metara i pobjegao.

Inače, riječ je o bratu Darija Šišakovića koji je osuđen na 15 godina zatvora zbog ubojstva profesorice Dijane Ćulibrk. On kaznu služi u zatvoru Lepoglava. 

Damir Šišaković je u Sisku izdržavao jednogodišnju kaznu zbog pljačke kladionica. Ostalo mu je još sedam mjeseci. Bio je u ćeliji na II. odjelu gdje su, doznajemo, uvjeti katastrofalni i za zatvorenike i za policajce. 

Šišaković sigurno nije pobjegao zbog uvjeta i nesnosnih vrućina. Kažu, pametan je on kalibar, jako dobro poznaje rad u zatvorskom sustavu, zna da ima manjka pravosudnih policajaca, da je nemoguće sve kontrolirati 24 sata na dan. A sudeći kako je pobjegao, dobro je proučio sigurnosne propuste.

Policija i dalje intenzivno traga za bjeguncem.

>>> Sve o bjeguncu Šišakoviću, njegovom bijegu, ali i stanju u hrvatskim zatvorima čitajte u utorak u tiskanom izdanju 24sata. 

Komentari (27)
  • Ovi nisu skuzili da on pili resetke? Desanka je ocito bila brza ko munja... Svaka cast...

    11. 7. 2016,   14:23
  • valjda nemaju klimu pa otišel momak na kupanje

    11. 7. 2016,   14:25
  • Ovi spavali dok je on pilil.

    11. 7. 2016,   14:46