Obavijesti

News

Komentari 52

'Zatvorili su me kao životinju i silili na seks s drugom djecom'

'Zatvorili su me kao životinju i silili na seks s drugom djecom'
1

SAD: Njezin pakao je počeo kad joj se majka teško razboljela i završila u bolnici, a otac je često putovao zbog posla. Brigu o njoj preuzela je muška dadilja...

VIDEO

Brooke Axtell iz Austina u SAD-u sa samo sedam godina proživjela je pakao. Muškarac koji se trebao brinuti za nju silovao ju je i pretvorio u seksualnu robinju. 

Njezin pakao je počeo kad joj se majka teško razboljela i završila u bolnici, a otac je često putovao zbog posla. Brigu o njoj preuzela je muška dadilja. Monstrum koji je samo čekao priliku da je iskoristi. Čim je Brookeina majka završila u bolnici on ju je silovao. Uvjeravao ju je da je to božja volja i kazna. Brook tada nije shvaćala što se događa niti je u njezinom vokabularu bilo riječi za zvjerstvo koje joj se događa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zvao me bezvrijednom kurvom i govorio da sam si sama kriva. Dok me silovao molio se, a ja sam 'otplutala' iz svog tijela. Njegov glas još ponekad odzvanja u meni "Oslobodi nas od zla. Oslobodi nas od zla." - napisala je Brooke u ispovijesti za Global Citizen

- To prvo silovanje bilo je inicijacija. Moj ulaz u taj pod-svijet. Mjesto ispunjeno tajnama, sjenama i ljudima s mrtvim očima - dodala je. 

Nakon tog prvog puta monstrum je Brooke počeo podvoditi drugim muškarcima za novac. 

- Prisilili su me na pornografiju s odraslima i drugom djecom. Zatvorili su me u kavez i izazivali kao zatočenu životinju - rekla je Brooke.

Kad bi je silovali, kao i prvi put, odlutala je mislima u neke druge svjetove koje je kreirala u mašti i u kojima se osjećala sigurno. S vremenom je počela na sve gledati kao da je promatrač, kao da se sve događa nekoj drugoj, zločestoj djevojčici koja je zaslužila kaznu. 

Klijenti su većinom bili bogati bijelci koji su imali nezasitan apetit za nanošenje boli drugima, ispričala je.

- Prosljeđivali su me od muškarca do muškarca poput lutke. Moja duša se uzdigla i povukla, preko oceana i stoljeća. Živjela sam tisuću života u jednoj noći - napisala je.

Njezin pakao je završio kad joj se majka vratila iz bolnice i otpustila dadilju, no morale su proći još godine da je prođe sram i prizna što je proživjela. Zbog zlostavljanja u djetinjstvu i kasnije je ulazila u nasilne veze jer nije vjerovala da zaslužuje ljubav. 

Danas i sama pomaže žrtvama trgovine ljudima i silovanja.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a