Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaustavili su sumnjivi kombi: Muškarac švercao četiri Kineza

Zbog sumnje u nezakoniti boravak u Republici Hrvatskoj svi su dovedeni na kriminalističko istraživanje u službene prostorije policije, a nad 47-godišnjakom je u tijeku kriminalističko istraživanje...

Benkovački policajci zaustavili su u petak  u devet sati sumnjiv  kombi dubrovačke registracije na odmorištu Nadin autoceste A1. Vozio ga je 47-godišnjak, a u njemu su bila četiri državljanina Kine u dobi od 38, 41 i 46 godina. Nisu imali vize za boravak u Hrvatskoj. 

Borna Filić/PIXSELL POJAČANE KONTROLE Stiže novi val? Zbog migranata naša policija nabavlja dronove

- Zbog sumnje u nezakoniti boravak u Republici Hrvatskoj svi su dovedeni na kriminalističko istraživanje u službene prostorije policije, a nad 47-godišnjakom je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u kazneno djelo protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u RH - rekli su nam u zadarskoj policiji.
 

Komentari (15)
  • KAJ je i u Kini rat????

    23. 6. 2018,   13:47
  • Možete li uz ovu objavu objaviti kartu Hrvatske i graničnu crtu koja je trebala biti čuvana a jedino logično pitanje trebalo biti zašto nije i dokle će nam emigranti prešetavati granice Hrvatske ??

    23. 6. 2018,   10:33
  • Bit će tisuća migranata-ilegalaca svih nacionalnosti dok naši lajbeki ne shvate da su nas preplavili a po zakonu velikih brojeva mora se kada-tada provuč i pokoji terorist! Tada će se naši sjetit Orbana!

    23. 6. 2018,   10:53