Obavijesti

News

Komentari 369

Završio maratonski sastanak: "Hrvatska nema vremena"

Završio maratonski sastanak: "Hrvatska nema vremena"
1

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izašao je iz središnjice stranke oko 19.30 sati i samo kratko rekao da će dati izjavu sutra u 10.30. Jedini koji se obratio javnosti je ministar Kovač

VIDEO

Nakon maratonskog sastanka predsjedništva HDZ-a u središnjici stranke glavni tajnik Domagoj Ivan Milošević kazao je kako su 'donesene važne odluke', ali nije htio iznositi više detalja. Rekao je da će javnost o svemu sutra obavijestiti predsjednik stranke Tomislav Karamarko te dodao kako je HDZ uvijek donosio dobre odluke.

- Hrvatska nema vremena, a hrvatski građani nemaju strpljenja - zaključio je.

U 19.30 i Tomislav Karamarko izašao je iz središnjice stranke i samo kratko rekao da će dati izjavu sutra u 10.30.

Pokretanje videa...

00:14

U prostorije HDZ-a u Zagrebu cijelog su dana ulazili i izlazili istaknuti članovi. U središnjici su bili Karamarko, Oleg Butković, Željko Reiner, Milijan Brkić i Domagoj Ivan Milošević, Miro Kovač, Josip Bilaver i Damir Sesvečan, Darko Horvat, Tomislav Tolušić, Ivan Šuker i Darko Milinović.

Na pitanje stoji li uz Karamarka, Brkić je kazao: 'Naravno'.

Od svih koji su danas bili na sastanku javnosti se obratio jedino ministar vanjskih poslova Miro Kovač koji je nakratko napustio sastanak kako bi dao izjavu za medije.


Kovač: Orešković je zvao Webera

Nakon što su se danas u medijima pojavile informacije da je jedan od najutjecajnijih članova Europske pučke stranke Manfred Weber kontaktirao premijera Oreškovića te da mu je rekao da je jasno da je HDZ u problemima zbog Karamarka, HDZ-ov Miro Kovač je to demantirao.

Kovač je, također, kazao kako se osobno čuo s Manfredom Weberom.

- Rekao mi je da europski pučani imaju svog partnera u Hrvatskoj i to je HDZ. Drugi partner je HSS i mi smo ti koji komuniciramo s pučanima. Mi smo ti koji ćemo osigurati stabilnost u Hrvatskoj i koji ćemo provesti reforme, jer bez HDZ-a ove hrvatske vlade ne može biti. Meni je jako žao da je došlo do manipulacija zbog tog telefonskog razgovora između predsjednika Vlade i gospodina Webera, jer, ponavljam, gospodin Orešković je zvao gospodina Webera, a ne obratno - rekao je Kovač zaključivši kako je i sam Weber bio začuđen Oreškovićevim pozivom. 

Pokretanje videa...

01:02

Karamarko i Petrov se sastali i s predsjednicom

Kako je potvrđeno iz Ureda predsjednice, Tomislav Karamarko i Božo Petrov u popodnevnim satima bili su i na sastanku s Kolindom Grabar Kitarović.

Osim s njima Kitarović se sastala i s premijerom Tihomirom Oreškovićem i predsjednikom Sabora Željkom Reinerom. 

Petrov ujutro bio u Splitu, a već iza 14 sati u Vladi

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov, pak, iz Splita je jasno poručio da 'ako netko drugi može brojati do 76, sva mu sreća svijeta bila', čime je komentirao najave iz vrha HDZ-a da slijedi period preslagivanja vlasti, koja bi isključivala Most nezavisnih lista.

Zanimljivo, Petrov je već u 14.20 sati stigao iz Splita u Banske dvore. Bez riječi je izašao iz auta i odjurio u zgradu Vlade. Kako je stigao Petrov je i otišao. Užurbano je izašao iz zgrade Vlade, sjeo u Audi i odjurio bez komentara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 369
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)