Obavijesti

News

Komentari 68

Zavrti se oko oblaka: Gradili ga 14 mjeseci, uložili 12 mil. eura

Zavrti se oko oblaka: Gradili ga 14 mjeseci, uložili 12 mil. eura
3

Otvoren do 23 sata: Park Mirnovec primat će sedam do deset tisuća posjetitelja. Ima 24 adrenalinske atrakcije. Prostire se na 45 tisuća četvornih metara i podijeljen je u tri tematske cjeline

VIDEO

Ovdje smo na ljetovanju pa smo odlučili osjetiti adrenalin. Inače smo iz Slavonije, a za nas dvoje i dijete izdvojili smo oko 300 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Prvi put smo u ovakvom parku. Rekli su nam oduševljeni posjetitelji iz Slavonije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvi adrenalinski park u Hrvatskoj, u Biogradu na Moru, u subotu je otvorio svoja vrata posjetiteljima. Fan park Mirnovec prostire se na površini od 45 tisuća četvornih metara s čak 24 atrakcije podijeljene u tri cjeline.

Park se gradio dulje od godinu dana i na njega je potrošeno 12 milijuna eura. Radno vrijeme parka je od 15 do 23 sata. Prvih desetak dana, dok se radi s manjim kapacitetom. cijena ulaznica bit će niža. Odrasli su prvi dan na ulaznice potrošili 120 kn dok je cijena ulaznice za djecu 110 kn. Sva djeca koja su niža od 120 cm ne moraju platiti ništa.

Kada se krene raditi u punom kapacitetu cijena ulaznice bit će skuplja i stajat će 190 kn za odrasle. Tematski park dizajnirao je talijanski arhitekt Franco Barazzoni. Osmišljen je po uzoru na slične parkove u svijetu pa nije ni iznenađujuće kako je iz milja dobio naziv hrvatski Gardeland. Park će biti otvoren sedam mjeseci u godini.

- Tijekom sezone otvoreni smo svaki dan, a nakon sezone samo vikendima. Pružat ćemo i ostale zabavne sadržaje kako bismo upotpunili ponudu – rekao je direktor parka Boris Kovaček. Unutar parka su i tri restorana, ugostiteljski objekti, kafić i šetnica.Između ostalih adrenalinskih atrakcija posjetioci su uživali i u roller coasteru, mega ljuljački, adrenalinskom klatnu, vodenom toboganu, kao i rotirajućoj dizalici. Velika atrakcija je panoramski kotač visok 30 metara s kojega se može vidjeti cijeli zadarski arhipelag.     

Posjetioci su čekali u redovima

Stanovnici Biograda na Moru i okolnih mjesta s oduševljenjem su pohrlili na otvorenje prvog tematskog zabavnog Fan parka Mirnovec na hrvatskom Jadranu.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS