Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zazidali balkon: 'Imali su ih tri, a stvarala se vlaga i plijesan...'

None Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL 2

Balkon bez vrata na drugom katu zgrade u Karlovcu ovih dana zbog uređene fasade privlači pažnju prolaznika iako je zazidan još prije 12-13 godina. Vlasnici stana nisu htjeli komentirati neobičan arhitektonski potez

Šokiralo nas je ovo, izgleda nakaradno, rekli su nam neki od stanara zgrade sa - zazidanim balkonom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Balkon bez vrata na drugom katu zgrade u Karlovcu ovih dana zbog uređene fasade privlači pažnju prolaznika iako je zazidan još prije 12-13 godina. Vlasnici stana nisu htjeli komentirati neobičan arhitektonski potez, no sve je pojasnio predstavnik stanara Boris Ivošević.

balkon NEMA ŠTO - 'BRILJANTNA' IDEJA! Čudnovata zgrada u Karlovcu: Ajde, probajte izaći na balkon...

- Ljudi su odlučili zatvoriti balkon jer su ih imali tri. Stan se nalazi na sjeveru i na udaru je sa sve tri strane, a pola godine nemaju sunca. Fasada je bila u vrlo lošem stanju, navlačila se hladnoća, vlaga i plijesan. Zato smo je nedavno odlučili urediti - kaže Ivošević. Nezadovoljni sustanari su ih prijavili, ali inspektor nije pronašao prekršaj.

- Rekao mi je da bi problem bio da se otvor povećao, a hoće li netko zatvoriti svoj prozor ili balkon, to ne utječe na ispravnost građevine - rekao nam je Ivošević, koji ističe i kako nemaju novca za obnovu cijele zgrade jer većina stanara ne plaća redovito pričuvu.

Tema: Hrvatska

Komentari (25)
  • Zašto nije srušen?pa zbog toga da donji balkon ima nadstrešnicu,uostalom koga briga ,idite tražiti bespravno sagrađene objekte..

    8. 3. 2019,   06:51
  • Pored svega u našoj državi, meni ovaj balkon izgleda savršeno normalno.

    8. 3. 2019,   11:13
  • 90% hrvatske je imovinsko pravno neuređeno a oni se prime jednog balkona dajte najte.

    8. 3. 2019,   00:57