Obavijesti

News

Komentari 5

Zbog dinosaura putovao 1000 km, nije mu ni malo bilo teško

Zbog dinosaura putovao 1000 km, nije mu ni malo bilo teško
5

Marinu (8) ispunio se san da vidi životinje koje voli više od svega. Iz Osijeka je otišao u park dinosaura u Funtanu kraj Poreča. Dječak zna sve o dinosaurima

VIDEO

Ovo je triceratops, ovo T-rex, ovo spinosaur, oduševljeno je uzvikivao Marin Barišić (8), autistični dječak iz Osijeka, kad je stigao u park dinosaura u Funtanu kraj Poreča.

- Toliko voli dinosaure i zna sve o njima da mi nije bilo teško prijeći s njim više od 1000 kilometara od Osijeka i natrag da vidi ovaj čudesni park. Probudio se već u 4 sata pa smo krenuli. Stalno je putem govorio: ‘Dinosauri, park, stižemo’, a kad smo nakon 5,5 sati stigli, njegovu oduševljenju nije bilo kraja - kaže tata Marijo.

Obišli su park nekoliko puta i Marin je upamtio svih 30-ak dinosaura i njihova imena. Ušao je i u repliku jajeta. U parku ga je dočekao šef Anthony Martinović i 18 dinosaura u prirodnoj veličini koji se pomiču i riču. Marin je kupio DVD s dinosaurima i prvo što je rekao bilo je: “Tekst čitao Marinko Leš.”

- Morali smo mu kupiti i nekoliko gumenih dinosaura i majicu. Od 4 pa sve do 15 sati nije ništa jeo od uzbuđenja. Čak se okupao u moru, ulovio raka i opet se vratio u park - rekao je tata sretan što je 24sata ispunio želju njegovu sinu. Jer, kaže otac, mali Marin ne zna u koju školu ide, ne zna kako mu se zove tata, ali zna sve o dinosaurima, koje neizmjerno voli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.