Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zbog Ferarija ženi spalio odjeću od 120.000 kuna

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Biznismen Neil Madley (46) zapalio je 120.000 kuna vrijednu odjeću svojoj ženi Jane jer je ona prodala personaliziranu tablicu njegova Ferarija

Jane je tablicu prodala kako bi otplatila dio dugova koji su se s vremenom prilično nagomilali. Iz osvete Neil je tada uzeo njenu dizajnersku odjeću, uključujući i cipele te ih sve spalio. Pritom joj je ostavio i poruku. "Jednu cipelu zadržala je Heather Mills".
Cijelom ovom incidentu prethodio je i zahtjev za razvodom jer je Neil uspio zajedničko bogatstvo dovesti do ruba propasti.
Kako bi obitelj izvukla iz problema za početak je bez muževog znanja prodala tablicu MED575 kako bi otplatila bar dio dugova. Drugi dio novca posudila je od svojih roditelja, ali Neil to nije shvatio kao pomoć, nego je iz osvete zapalio njenu odjeću.
- Znam samo kad sam se vratila kući da sam na krevetu pronašla par cipela. Zapalio je čak i portret mene i moje sestre. Jedino što znam je da je Neil jedan vrlo agresivan čovjek koji me uništio zbog jedne registarske pločice - kaže Jane.

Komentari (1)
  • on je u pravu.kad su vec u krizi sto damica nije prodala haljinice.Ma djes covjeku dirat ferarija to je svetogrdje

    5. 1. 2008,   11:37