Obavijesti

News

Komentari 1

Zbog jakog vjetra u prekidu je nekoliko brodskih linija

Zbog jakog vjetra u prekidu je nekoliko brodskih linija
1

Na riječkom okružju u prekidu su katamaranske linije: Mali Lošinj- Cres- Rijeka i Novalja- Rab- Rijeka te brodska linija Mali Lošinj- Unije- Susak

VIDEO

 Iz Hrvatskog autokluba (HAK) izvijestili su u četvrtak kako je nekoliko trajektnih i brodskih linija u prekidu zbog jakog vjetra.

Na riječkom okružju u prekidu su katamaranske linije: Mali Lošinj- Cres- Rijeka i Novalja- Rab- Rijeka te brodska linija Mali Lošinj- Unije- Susak.

Na splitskom okružju ne voze katamaranske linije: Split- Hvar- Vela Luka- Ubli i Split- Vis.

Od 17,23 sati otvoren je tunel Sveti Ilija (Baško Polje-Zagvozd-DC76), nakon uklanjanja vozila iz prometne nesreće.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, osim u Slavoniji i Baranji. Zbog povremeno jakih pljuskova kiše moguće je naići na veću količinu vode koja se zadržava na kolniku pa vozače iz HAK-a pozivaju na dodatan oprez. Mogući su odroni.

Počelo je zimsko računanje vremena pa vozače motornih vozila iz HAK-a podsjećaju da na motornim vozilima za vrijeme vožnje danju moraju biti upaljena dnevna ili kratka svjetla.

Povodom blagdana Svih svetih privremena je regulacija prometa u zonama gradskih i mjesnih groblja.

Na blagdan Svih svetih, 1. studenog, do 23 sata zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t na pojedinim dionicama državnih cesta u Istri i duž jadranske obale.

Otvoren je granični prijelaz Maljevac.

Od 2. studenog zbog radova na graničnom prijelazu Slavonski Šamac vozit će se uz privremenu regulaciju, suženim kolnikom. Radovi će trajati oko 20 dana.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...