Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Zbog Karamarkova povratka, Milinović bi žrtvovao Kolindu'

None Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

I Radeljić i Milinović žele žrtvovati novi predsjedničin mandat, ali i cijelu HDZ-ovu Vladu, radi tlapnji o "Karamarkovu povratku", govori HDZ-ovac blizak vrhu stranke...

U HDZ-u su tokom dana mnogi žestoko reagirali na nove medijske istupe odbačenog i izbačenog Darka Milinovića, koji vrlo glasno poziva Kolindu Grabar Kitarović da preuzme HDZ. 

Ljudi bliski Plenkoviću smatraju da je ta njegova inicijativa proizašla iz radionice Mate Radeljića, Predsjedničina savjetnika za unutarnju politiku.

Darko Milinovic MILINOVIĆEV ODGOVOR 'Nisam se izvlačio na anemiju kada je počeo rat za Hrvatsku'

Tako HDZ-ovac blizak vrhu stranke pojašnjava:

- U zadnje vrijeme bivši HDZ-ov član Darko Milinović svim silama upire da se gđa. Kolinda Grabar-Kitarović - premda je njezina pobjeda uz podršku HDZ-a vrlo izvjesna - ponovno ne kandidira za predsjednicu Republike i da time uopće i ne dođe u mogućnost da obrani svoj mandat. Milinović to čini iz jednoga jedinog razloga - kako bi na desnici otvorio prostor za kandidaturu Tomislava Karamarka, koji bi pokraj Grabar-Kitarović mogao računati na 0.1-0.2 posto podrške birača kao kandidat za predsjednika RH. 

Zagreb: Darko Milinović osvrnuo se na izbacivanje iz HDZ-a MILINOVIĆ: PONOSAN SAM Dado neće rušiti Vladu? 'Vratit ću se u HDZ na velika vrata...'

Prepoznatljiv je to rukopis Karamarkova suradnika i konfidenta na Pantovčaku Mate Radeljića, koji je nedavno svojom kampanjom svađanja gđe Grabar-Kitarović s HDZ-om uspio smanjiti rejting predsjednice RH za više od 10 posto. I Radeljić i Milinović žele žrtvovati novi predsjedničin mandat, ali i HDZ-ovu Vladu, radi tlapnji o "Karamarkovu povratku", govori HDZ-ovac.

Komentari (72)
  • Nek se svi gone u 3pm

    12. 9. 2018,   20:15
  • Tito vrati se...

    12. 9. 2018,   18:12
  • Kada se u kradezeu riješe malokrvnog dezertera na njegovo mjesto će doći "pravi domoljub " , vodeći hrvatski intelektualac , gospodin Karamolko . Karamolko je rođeni političar , uspješno šuti na nekoliko stranih jezika , govori a usta ne otvara , istovremeno gleda u nekoliko pravaca , uz malu pomoć zna nabrojiti do pet , dooobro do četiri , studirao je duže od bilo kojeg političara , jedanaest godina , ima on nešto djetinje u sebi , gleda vas u oči i ser.. , voli sve što vole "domoljubi" , naročito voli svoj bankovni račun . Živio kradeze .

    12. 9. 2018,   18:40