Obavijesti

News

Komentari 11

Zbog ljubavnika napustila muža i svoje petero djece

Zbog ljubavnika napustila muža i svoje petero djece
4

Marie iz Velike Britanije se udala sa 17. Prvog muža je napustila i upoznala je Roya. Njega i petero djece je napustla zbog ljubavnika (35)

VIDEO

Marie Cartwright (40) udala se sa 17 godina za Stevena. S njim je živjela u Pontefractu u Velikoj Britaniji. Imali su troje djece i u braku su bili sedam godina. Nakon toga su se rastali, a Marie je upoznala Roya. Vjenčala se s Royem i rodila je dvije kćeri. Nakon toga je odlučila upisati studij i postati učiteljica. Na fakultetu je upoznala Nicka (35).
- Nick me privlačio, no stalno sam mislila na Roya i djecu. Preselili smo se kako bi bila bliže fakultetu, no moja veza s Royem je postala stresna jer on nije nikako mogao razumijeti zašto ja tako puno vremena provodim u knjižnici. S druge strane ja i Nick smo imali puno toga zajedničkog - rekla je Marie. Ona i Roy su počeli živjeti odvojeno. Za to je vrijeme Marie ostala trudna s Nickom. Roy joj se htio najprije vratiti, ali nakon što je saznao za trudnoću, rastali su se. Marie je otišla živjeti kod Nicka te je napustila svoje petero djece. Uskoro je rodila Alexa.
- Dječak je imao bolesno srce i morao je na operaciju. Danima sam bila s njim u bolnici - rekla je Marie. Ostalu djecu povremeno viđa. Najstarija kćer joj je zamjerila što ih je napustila.
- Nadam se da će jednoga dana razumijeti zašto sam otišla - rekla je Marie. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.