Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Zbog Maddie sam izgubio sve, prijetili su mi i zapalili auto...'

None Foto: Emmevi Photo/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Sergej Malinka (32) bio je osumnjičen za otmicu malene Britanke. Iako nikad nisu našli bilo kakve dokaze protiv njega, trpio je strašno zlostavljanje i morao je odseliti

Maddie McCann je nestala 3. svibnja 2007. godine dok je bila s roditeljima na odmoru u portugalskom Praia da Luzu. Potraga dosad nije dala rezultata.

Sada je Sergej Malinka (32) prekinuo svoju šutnju. Policija je 2007. sumnjala da on ima veze s otmicom no za to nisu našli dokaze. Te se godine Sergej s roditeljima tek doselio u Portugal i radio je u lokalu u kojem su roditelji nestale Maddie jeli na dan njezinog nestanka.

Istražiteljima je Sergej bio sumnjiv jer je sat vremena te noći razgovarao s portugalskim biznismenom. Više puta su ga ispitivali i pretražili mu računalo.

- Zbog krivih i lažnih optužbi povezali su me s nestankom djevojčice. Izgubio sam sve, posao, prijatelje, nadu - rekao je Malinka za britanski Express.

- Bio sam mladić u stranoj zemlji. Bio sam očajan kada su mi zapalili automobil i pored njega napisali "govori". Bojao sam se za život i morao sam se odseliti - kaže Malinka. Sada ima svoju obitelj i pokušava normalno živjeti.

- Moja obitelj mi je sve. Neću dozvoliti da nam tuđe laži uništavaju život - kaže Malinka.  

Komentari (21)
  • Za tu malu su si roditelji krivi sami. Nitko drugi. Ima i ostale djece koja nestaje pa im niko ne poklanja paznju.

    4. 12. 2017,   22:56
  • jedini krivci su roditelji

    5. 12. 2017,   04:47
  • Da su njeni roditelji toliko na nju pazili koliko sada istražuju gdje je i kako nestala, njihova bi kći sada sigurno bila s njima živa i zdrava!

    18. 12. 2017,   07:47