Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zbog prevrtanja šlepera vozi se starom karlovačkom cestom

None Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL 12

Pijani vozač šlepera skrivio je prometnu nesreću na Jadranskoj aveniji kod čvora Lučko, na izlazu iz Zagreba. Kamion se prevrnuo, a u nesreći nema ozlijeđenih

Pijani vozač (44) šlepera skrivio je prometnu nesreću na Jadranskoj aveniji kod čvora Lučko, na izlazu iz Zagreba, u srijedu oko 16.10 sati.

Vozač šlepera  riječkih registracija izgubio je kontrolu nad vozilom. Kamion se prevrnuo, a u nesreći nema ozlijeđenih.

Zbog nesreće promet se između čvora Lučko i naplate Lučko u smjeru Karlovca preusmjerava starom karlovačkom cestom (D1), izvijestili su iz HAK-a. Jedino se vozila koja dolaze zagrebačkom obilaznicom (A3) iz smjera čvora Jankomir mogu nesmetano uključiti na autocestu.

U tijeku je policijski očevid.


Komentari (59)
  • pa koliko je napuhao kad več pišete da je bio pijan možda je čovjeku pozlilo

    6. 8. 2014,   19:10
  • Ma po čemu ste zaključili da je vozač pijan? Da bi prevrnuli šleper postoji bar sto razloga koji dolaze u obzir prije pijanstva. Novinari danas pišu najčešće o onome o čemu pojma nemaju, pa tako i jučer u članku o MIG-u piše "... nije mu se spustila jedna od glavnih nogu". Kao da avion ima noge, pa čak i da ima, ima ih tri, a sada ja ne znam koje od te tri su glavne.

    6. 8. 2014,   18:11
  • Svaki dan od jutra do mraka vozim kamion i na svim mogučim hladnjačama za istovar susrečem svakojake vozače,ali do sad nisam susreo ni jednog koji bi bazdil na alkohol.tak da novinari nek ne seru bezveze.stotine je razloga zbog kojih se može prevrnut tegljač!

    6. 8. 2014,   19:02