Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zbog sigurnosti: Evakuirali su hitno više nebodera u Londonu

None Foto: HANDOUT

Vijeće općine Camden poručio je kako će se ukloniti vanjski termalni oblozi s pet zgrada te će se provesti sigurnosne kontrole. Predviđeno trajanje radova je tri do četiri tjedna

Više stotina stanova u Camdenu na sjeveru Londona je evakuirano u petak zbog sigurnosnih razloga. BBC piše da su stanovnici evakuirani zbog vanjskih obloga zgrade, sličnih onima koji su korišteni i na neboderu Grenfell Tower u čijem je nedavnom požaru poginulo 79 ljudi.
Vijeće općine Camden poručio je kako će se ukloniti vanjski termalni oblozi s pet zgrada te će se provesti sigurnosne kontrole. Predviđeno trajanje radova je tri do četiri tjedna. 

 

Komentari (13)
  • Dovoljno je ukloniti rizične stanare

    24. 6. 2017,   01:45
  • šta su zgrade rađene od hepo-kocke

    24. 6. 2017,   09:20
  • Sljedeći tjedan sam u Londonu, a u zadnjih 10 dana kad god otvorim portal članci o Londonu i sigurnosti. Kad bi se čovjek na sve obazirao...jednostavno ne bi živio. Tako mogu reći da mi se hebe i za teroriste, manijake, fasade, avione, druge stvari kojima me bombardiraju... Ako ti je suđeno...ti je suđeno.... da se čovjek nađe na krivom mjestu u krivo vrijeme...ne možemo na to utjecati, a ako je došao "the end" možeš i pasti sa trešnje i poginuti..

    24. 6. 2017,   10:46