Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zbog sinkope: Horvatinčić je trajno vratio vozačku dozvolu

Komentari (122)
 • Što ako od sinkope zaboravi da je vratio vozačku?

  7. 12. 2017,   14:00
 • Znači sada će ubijati bez vozačke??

  7. 12. 2017,   13:55
 • Ovo ne da je gadljivo i za čitat, ovo je objava rata političarsko-sudačke bande zdravom razumu u rvata. Ovaj monstruozni hladokrvni ubojica udostojao se vratit dozvolu... sam. Ne da mu je nitko nije uzeo na licu mjesta, nego su organi "pravde" još i slinili nad njime i gledali kako da izbjegnu i ovu "kaznu". A što će biti akoće ovaj ubojica i dalje voziti pa ga u prekršaju ulove "snage reda" bolje ne zamišljati. Rvacka je to, dno svih dna od države...

  7. 12. 2017,   14:11
 • Zašto nitko nije nikad potegao pitanje kako je Horvatinčić iz sinkope koje je trajala točno koliko je prešao preko Talijana bio sposoban odmah nazvati advokata a ne i pomoć. Dajte liječnici na istraživanjima o sinkopi iskopajte dokaze da čovijek nakon sinkope prvih 20 minuta ne zna ni kako se zove .. vjerujem da če ga istina o tome dokrajčiti

  7. 12. 2017,   13:54
  • Ne samo advokata, nakon "sinkope" koliko se sjećam zvao je on i Bandića i još neke a da se nije sjetio zvati pomoć za stradale

   7. 12. 2017,   15:14
  • Ovo su simptomi sinkope gdje se opisuje na koji način se manifestira dakle samo iz ovoga jasno je da Horvatinčić neposredno nakon ubojstva Talijana da se radilo o sinkopi nebi bio sposoban komunicirati sa advokatima, marinom , Bandićem i ostalima . U nekim slučajevima prije nastupa sinkope bolesnik ima stanje predsinkope koje karakterizira osjećaj gubitka svijesti,bolesnik osjeća malaksalost u cijelom tijelu, žali se na poremećaj vida, nemogućnost da ostane u uspravnom položaju .Tipični simptomi sinkope karakterizirani su padom krvnog tlaka, osoba je blijeda, znoji se, disanje je plitko. Pri gubitku svijesti osoba je nepokretna, disanje je usporeno i slabo čujno pri čemu je tonus mišića sfinktera očuvan.

   7. 12. 2017,   15:22
  • Uz sinkopu mu se odmah prikazala i spodoba sa urezanim 666 na celu i govorila "nazovi advokata..nazovi advokata" i zato je bogec odmah posegnuo za mobitelom.

   8. 12. 2017,   05:56
 • naše sudstvo i pravosuđe kao i MUP ima sinkopu, lako za Horvatinčića...

  7. 12. 2017,   13:49
 • Bogu dragom hvala, nisam član HDZ-ea, ni SDP-a,, ni slićnih interesno-poslovnih udruga,, i nemam veza sa njihovim više i visoko pozicioniranim članovima. Kao takav, pitam sebe i sve dobronamjerne i zlonamjerne, da li i ja, kad bih u prometu pobio nekoliko ljudi, ne bi bio ni dana u zatvoru, niti kome platio i lipe štete?

  7. 12. 2017,   13:55
  • Ti cak i da ti stvarno imas sinkopu ili nesto za sto ti treba oduzeti vozacku, tebe bi oderali samo tako da bi se komotno mogao objesiti stari moj. I jos ti uzeli tu istu vozacku naravno.

   7. 12. 2017,   14:15
  • a ne ,ti bi odležao koju godinicu u zatvoru,jer u RH postoje 2 zakona,jedan za nas smrtnike,a jedan za političare,bogatune itd,znači ako si kao ja obični smrtnik nebi ti ginulo bar 20 god zatvora,ali ako si kao Horvatinčić ili kakav političar,nebi bio ništa kriv,,štoviše ovi koje bi pobio zbog svoje objesti,bi bili sami krivi,kao što su i svi si sami krivi što ih je Horvatinčić ubio,ali takav zakon samo u mutavoj nedržavi RH postoji.

   7. 12. 2017,   14:40
  • Naravno da bi te oslobodili. Naravno, trebaš imati oko milijun Eura za podijeliti sutkinji i sudskim vještacima, što bi ti se ubrojilo u "olakotnu okolnost", ključnu za oslobađajuću presudu.

   7. 12. 2017,   15:18
 • Koja farsa ON pravosuđe vlast ...e moj narode za što smo se borili bem ti dan kad sam pušku uzeja u ruke fuj!!!

  7. 12. 2017,   13:48
 • Koji policajac ce se usudit zaustavit ga na cesti?!Ruglo od države!!

  7. 12. 2017,   14:21
  • Možda se i nađe neka "budala", kao onda s Bandićem, ali tada slijedi otkaz.

   7. 12. 2017,   15:19
  • Replika! Ispravak netočnog navoda! Ehehe..... "Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer je izjavio da će uskoro biti krsni kum nedavno rođenoj kćeri policajca Krešimira Mišića koji ga je u travnju 2002. godine ulovio dok je vozio u alkoholiziranom stanju, zbog čega je Bandić morao dati neopozivu ostavku na mjesto gradonačelnika. No, policajac Mišić je odbio govoriti o tome. - Trebao sam mu biti vjenčani kum, ali nisam, pa ću biti krsni kum njegovoj nedavno rođenoj kćerkici - izjavio je gradonačelnik Bandić, aludirajući na to kako je danas u dobrim odnosima s policajcem zbog kojeg je svojedobno izgubio gradonačelničku poziciju. Na pitanje što će darovati Mišićevoj kćeri, gradonačelnik Bandić je odgovorio da još ne zna. ešimir Mišić jučer nije želio govoriti o tome. Rekao je samo da je 5. siječnja ove godine postao otac kćerkice Lane, koju je rodila njegova supruga.- Ako je Bandić to rekao, onda će tako i biti. Ne želim još o tome govoriti. Sve u svoje vrijeme - izjavio je Mišić i dodao da su njih dvojica sada u dobrim odnosima, "pa zašto ne bi bili?".- Dosta nam se toga lošeg dogodilo u životu, i njemu i meni - rekao je Mišić kojeg smo jučer uhvatili na radnom mjestu. Na pitanje zašto mu Bandić nije bio vjenčani kum, Mišić je odbio odgovoriti.- Pitajte to Bandića - izjavio je Mišić." (završen citat). Uh, to nesretno pamćenje....

   7. 12. 2017,   21:48
  • @Osijek, hvala, to je tipično za Bandića, koji voli pomagati običnim ljudima, to sam već više puta čuo. Međutim, sjećam se da je tada Mišić dobio otkaz, bar se tako pisalo.

   7. 12. 2017,   21:55
  • Je, ali je otkaz povučen. Evo zašto: "Upravni sud Republike Hrvatske poništio je presudu Drugostupanjskog disciplinskog suda MUP-a kojom se policajcu Krešimiru Mišiću zbog povrede službene dužnosti uručuje otkaz, te je postupak vratio na novo suđnje. Policajac Mišić široj je javnosti postao poznat nakon što je u siječnju prošle godine bio jedan od policajca koji je zaustavio pijanog tadašnjeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića Policija je slučaj pokušala zataškati, a kada je sve dospjelo u javnost, Mišić je bio optužen da je podatke o nesreći dao novinarima. Iako mu to tijekom suđenja nije dokazano, Disciplinski sud MUP-a uručio mu je otkaz. Takvu je presudu Upravni sud smatrao nezakonitom, te ju je poništio. Naime, u obrazloženju presude navodi se da je "upravni akt donesen kršenjem čitavog niza odredbi Zakona o kaznenom postupku". Navodi se da je presuda o otkazu utemeljena na nezakonitom dokazu, službenoj zabilješci o obavijesnom razgovoru, napravljenoj nakon devetosatnog protuzakonitog ispitivanja bez prisutnosti branitelja, što je, smatraju suci Upravnog suda, nezakonit dokaz. Dalje se navodi da je Disciplinski sud morao iz spisa izdvojiti dokaze o pretrazi sobe osumnjičenika, koja je bila protuzakonita jer je obavljena bez naloga i pristanka Mišića, pa se ne može smatrati dokazom.Upravni sud smatrao je i da je iskaz svjedoka Klanca, na kojem je presuda utemeljena, nevjerodostojan i nelogičan:...""

   7. 12. 2017,   21:56
  • Eh da, molim! I onda se fino pokumili, što bi se kod nas reklo "nije kum dugme".

   7. 12. 2017,   21:57
  • Devetosatno protuzakonito ispitivanja bez prisutnosti branitelja? Uf! Ako se dobro sjećam, još za rata, policajac je zaustavio i napisao kaznu visokom policijskom službeniku (Jošku Moriću, ako se ne varam, ali nisam siguran) zbog nekog prometnog prekršaja. Morić ga je predložio za pohvalu! :)

   7. 12. 2017,   22:05
  • Meni je bilo bolje kad je unutarnje sigurnosni ministar bio Lučin. Na dan obilježavanja prava osoba s invaliditetom ministar je sjeo u invalidska kolica. Pa krenuo preko pješačkog prijelaza. "njegovi policajci" u službenom automobilu mu nisu stali propustiti ga. Ne sjećam se da je itko pisao kazne.

   7. 12. 2017,   22:10
  • Hahahaha, katastrofa i poraz! Kao u komediji :-)))))

   7. 12. 2017,   22:16
  • Je bila je fora kad su mediji objavili snimke i fotke. Zapravo je za plakati. Ministar je trebao kazniti dotične policjote kao primjer drugima.

   7. 12. 2017,   22:22
 • ..sinkopa.. da nije tragično bilo bi smiješno ..

  7. 12. 2017,   14:19
 • Ako ste gledali famoznu seriju "OZ" e onda znate da tamo Horvatinčić i pripada.

  7. 12. 2017,   13:52