Obavijesti

News

Komentari 3

Zbog snijega se urušio krov benzinske, kupac ozlijeđen

Zbog snijega se urušio krov benzinske, kupac ozlijeđen
9

Oštećena su dva automobila, a 58-godišnji Šibenčanin je ozlijeđen. Ozljede su lakše, ali je zadržan na daljnjem liječenju. Osim benzinske urušio se i strop bolnice

VIDEO

U Šibeniku ni benzinske postaje nisu sagrađene tako da mogu izdržati snježno nevrijeme. U utorak oko 15.15 sati na benzinskoj postaji INA-e, na Obali hrvatske mornarice, pod teretom snijega se urušio dio nadstrešnice. Oštećena su dva automobila, a 58-godišnji Šibenčanin je ozlijeđen. Ozljede su lakše, ali je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik. Nastala je šteta, javlja Policijska uprava Šibensko-kninska, procijenjena na više tisuća kuna. 

Policija nije podnijela kaznenu prijavu protiv INA-e, već je o ovom događaju  izvijestila Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku. Druga mjesta gdje je moguće urušavanje nadstrešnica pod snijegom vatrogasci osiguravaju trakom.

Posjetimo, u utorak je na Tifonovoj benzinskoj u Osijeku poginuo radnik u urušavanju. On se popeo na nadstrešnicu kako bi otklonio kvar, ali je pod svojom težinom i težinom nakupljenog snijega propao i na mjestu ostao mrtav.

Strop bolnice se ipak nije urušio zbog snijega

Urušavanje stropa u paviljonu Opće bolnice Šibenik, gdje su smještene ambulante psihijatrije, anesteziologije, audiologije, logopedije i onkologije, nije posljedica snijega. 

- Za obilaska bolnice u utorak popodne glavna sestra je zamijetila da curi voda s plafona. Mislili smo prvo da se urušio krov ili da se otapa snijeg nakupljen u krovištu, ali ubrzo smo ustanovili da curi topla voda i da se radi o puknuću kolendara na cijevi sustava centralnog grijanja koja prolazi kroz krov - rekao nam je ravnatelj bolnice dr. Željko Burić.

Voda iz puknute cijevi nakupljala se u krovištu i lagano curila, a onda je oko 18 sati strop popustio i urušio se. Paviljon je pogodila prava poplava. Znatno su oštećeni namještaj i audiološki uređaji, te druga skupa medicinska aparatura i oprema. Razina vode bila je 15 centimetara, tako da je bolnica u pomoć pozvala vatrogasce. 

Onkološka i psihijatrijska ambulanta su stavljene u funkciju odmah ujutro, a anesteziološka i logopedska su izmještene. Jedino za audiološku ambulantu, koja je najviše pogođena poplavom, još nije pronađeno rješenje, jer su aparati jako oštećeni. Poplavljena zgrada sagrađena je još 1892. godine i do sada nije bila rekonstruirana. Ravnatelj bolnice izvijestio je o katastrofi  Ministarstvo znanosti i Šibensko-kninsku županiju, te očekuje pomoć.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso, parkirali u hangare vojarne. Kreće svečani program
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso, parkirali u hangare vojarne. Kreće svečani program

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa