Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zbog Thompsona napali naše glumice i Kolarić: 'Vi ste k*rve'

None Foto: Duško Marušić/Pixsell, Sandra Šimunović/Pixsell, Goran Stanzl/Pixsell

One su javne osobe koje su se usudile javno izraziti mišljenje drugačije od mišljenja većine. Dakle te tri žene napisale su da smatraju da je Thompson fulao melodiju na Trgu, kaže Kolarić...

Nakon što su glumice Nataša Janjić, Jelena Veljača i Tihana Lazović prije nekoliko dana na društvenim mrežama izrazile negodovanje zbog dolaska Marka Perkovića Thompsona na doček nogometaša u Zagreb, naišle su na lavinu uvreda koje su im ispisali njihovi neistomišljenici. 

Na stranu glumica odlučila je stati SDP-ovka Aleksandra Kolarić koja je na Facebooku napisala:

Nažalost, i ovo je Hrvatska

Već četiri dana traje neopisivo prostačko vrijeđanje, verbalno nasilje i prijetnje koje na društvenim mrežama u Hrvatskoj doživljavaju tri žene. Već četiri dana na Facebooku dobivaju gomilu uvreda od različitih anonimnih ili neanonimnih profila. Vidjela sam dio tih poruka. Radi se o bolesno primitivnom govoru, radi se o komunikaciji iz kanalizacije. Smučilo mi se. Pomisliš si, što s tim ljudima ne valja da u sebi nose takav bijes, prostakluk, mržnju i zavist? Koliko je jada sabijeno u nekome tko ima potrebu najodvratnije se prostački iživljavati nad drugom osobom? 

A što su te tri žene učinile? One su javne osobe koje su se usudile javno izraziti mišljenje drugačije od mišljenja većine. Dakle te tri žene napisale su da smatraju da je Thompson u ponedjeljak fulao melodiju na Trgu. Njihovi Facebook komentari su ubrzo objavljeni na portalima, a s obzirom da se radi o javnim osobama, linč na društvenim mrežama je krenuo. 

I traje već četvrti dan. Činjenica da se radi o ženama, kao i obično u ovim krajevima, samo podjari bijesnu rulju na još jače vrijeđanje i prijetnje...

Zagreb: Brojne osobe iz javnog života odlaze čarter letom na finalnu utakmicu HrV - FRA MINISTAR GORAN MARIĆ: 'Nacionalni stadion je potreba, a Thompsona su htjeli igrači'

Ubrzo nakon objave, i Kolarić je počela dobivati uvrede i prijetnje poput ovih:

- Gadljive laži vas 1% plaćenih zagadura ne daju se više slušat. Tko s vragom tikve sati, o glavu mu je obija. GOTOVI STE.

- One su kao ti, obične k*rvetine.

Kolarić je potom zaključila:

- Reakcije na moju objavu o verbalnom nasilju i linču kojem su zadnjih dana izložene tri žene u Hrvatskoj, jasno pokazuju dubinu problema sa širenjem mržnje u društvu.
 

Komentari (879)
  • "nase glumice", hahaha, jel to nekakva satira??? Nasi srebreni nogometasi "zlatnog sjaja" su jasno pokazali koji su to "nasi" i za koga su igrali svim srcem, neka se drugarice obrate frljicu i cekaju rezultate, "svjetskog prvenstva".

    20. 7. 2018,   19:40
  • Kad one budu imale docek, nek pozovu koga zele.

    20. 7. 2018,   19:39
  • Imate ogromnu želju okaljati ugled Thompsona, a dotične "glumice" i "političarke" napraviti žrtvama.... Protiv sam svih uvreda i nedaj Bože prijetnji, ali neki( novinari, glumci, političari) jednostavno ne mogu podnijeti uspjeh Hrvatske reprezentacije i slavlje uz Thompsona.... Neka pati koga smeta...

    20. 7. 2018,   19:32