Obavijesti

Promo sadržaj

Zdravi, ukusni sokovi i savršen kruh iz vaše kuhinje

Zdravi, ukusni sokovi i savršen kruh iz vaše kuhinje
3

Panasonicov sokovnik MJ-L500 polaganim okretanjem cijedi voće, ne uništavajući hranjive tvari i stvarajući vrhunski ukusne i zdrave sokove, a u pekaču kruha SD-ZX2522 možete prirediti zdrav kruh bez glutena ili s integralnim žitaricama

Panasonicovi mali kućanski aparati iz serije Experience Fresh dobrodošao su dodatak svakom domu i omogućuju vam da u vlastitoj kuhinji jednostavno i bez gubljenja vremena pripremite ukusne sokove i kruh od zdravih namirnica.
Panasonicov spori sokovnik MJ-L500 pravi je užitak koristiti – kompaktan, tih i jednostavan za rukovanje i čišćenje. 


Vijak ugrađen u ovaj sokovnik okreće se polako, brzinom od 45 okretaja u minuti, i tako cijedi sastojke umjesto da ih reže pa se hranjive tvari ne uništavaju toplinom nastalom trenjem. To je vrlo učinkovit način da se hranjive tvari zadrže u sokovima. Za razliku od sokova pripravljenih sokovnicima velike brzine, sokovi pripremljeni ovim uređajem ostaju konzistentni i ne razdvajaju se na vodu i voćni dio. Prirodni okus je tako i nakon nekog vremena sačuvan, a sok ostaje hranjiv i zadržava svoj atraktivan, prirodan izgled.

Panasonic donosi ovaj model u dvije nove boje - crvenoj i tamno zlatnoj boji koje će privlačiti poglede gostiju u vašoj kuhinji. Dizajnirano s namjerom da se uklopi u bilo koji dekor, minimalističko kućište koje se lako čisti također predstavlja pravi dodatak zdravom stilu života. Svi dodaci mogu se sigurno prati i u stroju za pranje posuđa. Dok radi, uređaj je vrlo tih pa ćete izuzetne napitke i deserte moći pripremiti i bez uznemiravanja gostiju ili ukućana.


S ledenim nastavkom ovog modela koji se koristi u pripremi hrane i pića poput sladoleda, gelata i zaleđenih koktela, do izražaja može doći i vaša kreativnost, a na svojim stranicama panasonic.com/hr Panasonic je pripremio i bogatu kolekciju recepata – zavirite u nju i odmah iskoristite svoj novi sokovnik na kreativni način!


Panasonicov pekač kruha SD-ZX2522 namijenjen je svima onima koji žele brzo i jednostavno u vlastitoj kuhinji napraviti zdrav i hranjiv kruh bez tvorničkih aditiva. Da biste ispekli upravo onakav kruh kakav želite, možete birati između tri veličine štruce kruha i boje odnosno zapečenosti korice. Poseban dozator za grožđice ili orašaste sastojke omogućit će vam da ispečete kruh s pravim omjerom sastojaka.

Pekač je opremljen s čak 37 programa za različite vrste kruha i tijesta, a među njima su program za brzo pečenje kruha od više vrsta žitarica, program za kruh bez glutena ili program za pečenje bezglutenskih biskvita za torte i kolače. U ovom pekaču  možete ispeći čak i domaće tijesto za pizzu, što će trajati svega 45 minuta.

Poput sokovnika MJ-L500, pekač kruha će se uklopiti ne samo u vaš zdravi životni stil nego i u dizajn vaše kuhinje, zahvaljujući modernom obliku i kućištu od crnog nehrđajućeg čelika, s komandama na staklu na dodir.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.