Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Želim biti plastičan': Operirao i žile koje mu iskaču na čelu

None Foto: Facebook 3

Ovisnik o estetskim operacijama Justin Jedlica (34) nedavno je obavio najrizičniju operaciju do sada. Kirurg mu je uklonio vidljive žile koje mu iskaču na čelu

Njujorčanin Justin Jedlica (34) do danas se podvrgnuo 190 kozmetičkih zahvata kako bi što više sličio slavnom lutku i Barbienom dečku Kenu. Samoprozvani ovisnik o estetskim operacijama nedavno je obavio najrizičniju operaciju do sada. Kirurg mu je uklonio vidljive žile koje mu iskaču na čelu, zvane ''žile Julie Roberts''. 

- Skoro svaki dio mene je na neki način obrađen. Na glasu sam kao jedan od najekstremnijih ovisnika o plastičnim operacijama, volim pomicati granice. Za mene su estetske operacije produžetak moje kreativnosti - kaže Justin, koji je implantate za leđa sam izradio.

Sve operacije do sada stajale su ga vrtoglavih 250.000 dolara, no ne planira stati. 

- Još imam puno posla dok postanem 100 posto plastičan. To zaista želim i ništa me neće spriječiti u mom cilju - kaže Justin, piše Daily Mail. 


Komentari (309)
  • Koliko je to nezadovoljstvo sobom kad želiš toliko se mjenjati???? Ne razumijem...ali nije moje ni da ga razumijem...)))

    24. 1. 2015,   23:36
  • trebao se odma u broncu saliti, da bude smišni kipić.............................

    25. 1. 2015,   00:15
  • On je žrtva medija. Savršenost ne postoji iako mediji to vole sugerirati. Što reći za ovog nesretnika. Mrtva, voštana lutka.

    25. 1. 2015,   01:12