Obavijesti

News

Komentari 88

Želio je biti ručak bengalskim tigrovima, da im uljepša život

Želio je biti ručak bengalskim tigrovima, da im uljepša život
1

Danima prije incidenta Kinez je ostavljao poruke na internetu. Mijenjao je poslove jer bi mu sve dosadilo, a onda je otkrio svoj pravi poziv: biti ručak bengalskim tigrovima

VIDEO

Kineski čuvari u zoološkom vrtu uspjeli su spasiti život rastrojenog mladića koji se bacio u kavez s bengalskim tigrovima kako bi im uljepšao život. 

Yang Jinhai (27) ostavio je u posljednje vrijeme nekoliko poruka na internetu. Prvo je napisao kako je optimističan jer je dobio novi posao kao zaštitar u Chengduu. Međutim, posao mu je brzo dosadio jer je monoton. Zaposlio se u grafičkoj tiskari gdje je također dao otkaz. Tada je napisao da vjeruje da postoji i bolje u životu. 

Nakon posjete lokalnom ZOO-u objavio je kako je depresivno vidjeti tako plemenite i veličanstvene tigrove da žive u tako skromnom okruženju gdje su zatvoreni i ne mogu slijediti svoj prirodni instinkt da love i ubijaju. Najavio je kao se odlučio žrtvovati kako bi pomogao bengalskim tigrovima. 

- Popeo se i skočio unutra. Vjerojatno je očekivao da će tigrovi skočiti na njega. Međutim, mužjak i ženka izgledali su nervozno i ženka je pobjegla - rekao je svjedok Feng Lin koji je i snimio incident. Na kraju ih je počeo provocirati grimasama. Tigar ga je konačno ogrebao i ugrizao. 

Čuvari su tada su upucali tigra strelicama za uspavljivanje. Izvukli su muškarca iz kaveza. Yangova obitelj rekla je kako se već neko vrijeme bori s depresijom, a sada su ga odveli kod psihijatra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca