Obavijesti

Promo sadržaj

Želite više novca, ali ne znate kako do njega? Imamo rješenje

Želite više novca, ali ne znate kako do njega? Imamo rješenje
5

Želite više novca? To znači da ste ambiciozni i da brinete o budućnosti

Ali, postoji način kako da zaradite novac bez osmosatnog radnog vremena i 20 godina napornog rada. Kako?

Jednostavno. Zaradite 2 dolara za svakog prijatelja ili poznanika.

Fortrade, brokerska kuća iz Londona, svim čitateljima nudi mogućnost da zarade na svakoj preporuci prijatelja koji se registrira za besplatni probni nalog za trgovanje. Sve što je potrebno da uradite jeste da ispratite 3 jednostavna koraka i bez ikakvog ulaganja možete sebi osigurati konstantni prihod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Koja su to 3 koraka?

  1. Prijavite se besplatno na linku ovdje
  2. Nakon prijave dobiti ćete svoj jedinstveni broj (Korisničko ime/TP broj) preko kojega broker zna koje registracije su došle preko vas
  3. Unesite jedinstveni broj na kraj linka za prijavu: https://www.fortrade.eu/minilps/cr/prijava/ i pošaljite ga svojim prijateljima. Na primjer, ukoliko je vaš jedinstveni broj 1234567, link koji je potrebno da pošaljete prijateljima za prijavu treba biti u sljedećem formatu https://www.fortrade.eu/minilps/cr/prijava/?tag=1234567 i to je sve.

Nakon toga, svatko tko se prijavi za besplatni nalog za trgovanje preko vašeg linka, biti će dodijeljen vama i za svaku prijavu će vam biti isplaćeno 2 dolara. Ono što je jedino potrebno jest da su svi uneseni podaci u prijavi točni.

Je li je ovo samo još jedna internet prevara i koliko je ovo sigurno?

Podaci vaših prijatelja nikada neće biti korišteni niti prodavani trećim licima, oni su 100% sigurni i zaštićeni. Brokerska kuća Fortrade zadržava pravo da kontaktira prijavljene članove i ponudi im svoje usluge.

 

To je sve?

Da, to je sve što je potrebno da uradite kako bi počeli zarađivati.

NAPOMENA: Isplata zarada se vrši jednom mjesečno i minimalan iznos za isplatu je 50$.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline