Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Željka Markić opet na ulicama: Sad će trčati počasni krug...

None Foto:

NOVI EXPRESS U PRODAJI OD PETKA Na dan izborne šutnje bit će Hod za život. Dio klera i neke udruge žele zaljuljati Plenkija svojim perfidnim metodama

Plenki ne smije dobiti više od četiri mandata! Dobije li pet zastupnika, na vrh HDZ-a postavit će svoje ljude, “resslerizirati” predsjedništvo, a onda odvesti Hrvatsku u smjeru njemačke ili britanske, a ne mađarske ili poljske demokracije. To ne smijemo nikako dopustiti...

Tako razmišlja značajan dio Plenkovićevih protivnika u HDZ-u i na Kaptolu. Kako se Plenkoviću nitko ne usudi javno se suprotstaviti, smislili su vrlo maštovite i na prvi pogled perfidne metode kojima bi mu nasapunali dasku.

Između ostalog, prolife udruge na dan izborne šutnje organizirat će Hod za život kako bi - onda kada drugi moraju šutjeti - napali čovjeka koji im je srušio referendume i uzeo Hrvatsku.

- Hod za život održava se već četvrtu godinu zaredom u svibnju - i kad ima i kad nema izbora. U organizaciji Hoda za život u pet gradova u dvije subote sudjeluju deseci udruga i stotine volontera, a hodaju deseci tisuća građana koji izražavaju svoju potporu zaštiti svakog ljudskog života - od začeća do prirodne smrti, svake trudnice, žene i obitelji koja treba potporu društva - rekla je za Express Željka Markić odbacujući te tvrdnje.

Posjetili smo i najvećeg hrvatskog vagabunda među glumcima. Dušan Bućan živi 50-ak kilometara od Zagreba usred hrastove šume okružen životinjama. Upravo se priprema za veliku ekspediciju u kojoj će jahati na konjima čak 1300 kilometara, sve do Crnog mora.

Novi Express od petka je na kioscima!

Tema: Hrvatska

Komentari (37)
  • Manje više svi vole kad se u proljeće krenu šetati zgodne žene 😉

    25. 4. 2019,   19:12
  • Dokoni hodaci,prazan hod,a stosta bi toga korisnog mogli napraviti za to vrijeme..Ja bih svakom od njih podijelio motike,lopate,stihace,metle za zene pa da nest srede,pociste u gradu gdje je potrebno,neki park,igraliste za djecu da dovedu u red,da pripomognu u azilu za zivotinje I slicno..Da to bude jedan radni,drustveno korisni a ne prazni hod :))

    25. 4. 2019,   19:26
  • Najljepša među političarkama Mrak Tarantula

    25. 4. 2019,   19:41