Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Željko je izdahnuo pred očima obitelji: 'A što da vam kažem...'

None Foto:

Dok je nesretni Željko traktorom prelazio prugu na prijelazu bez brklje, Golo Brdo, naišao je putnički vlak Podravka iz smjera Đurđevca, koji je traktor odbacio u polje

Željko je nebrojno puta prošao preko tog prijelaza i u utorak je oko 18.30 sati došao biciklom iz polja i sjeo na traktor kako bi se vratio natrag i deset minuta kasnije stradao. Ne znam što da kažem. Užasna tragedija. Čim smo čuli da je vlak naletio na njegov traktor, sin i ja smo došli do njega. Još je davao znakove života i ubrzo je podlegao ozljedama, kazala nam je Josipa Đurđević, supruga preminulog Željka iz Podgorja nadomak Virovitici.

'SVI SU POPADALI' Vlak udario u traktor pokraj Virovitice: Poginuo muškarac

Dok je nesretni Željko traktorom prelazio prugu na prijelazu bez brklje, Golo Brdo, naišao je putnički vlak Podravka iz smjera Đurđevca, koji je traktor odbacio u polje.

Unatoč svim nastojanjima da se spriječi najgore, nesretni otac tri odrasla sina i četvero unučadi, podlegao je teškim ozljedama i preminuo pred očima šokiranih članova obitelji.

Nesretni je čovjek nedavno navršio 63 godine života i na najsuroviji način izgubio život na prijelazu kojeg je, kako kažu znalci, stotinama puta prelazio.

Komentari (33)
  • Malo nepažnje i ode. Da, brklja je dodatno osiguranje koje dobro dođe, bez brklje je nedvojbeno nesigurnije prijeći prugu, ali znajte da sa vlakom nema šale. Pogledati i dva puta ako treba. Čak i ako postoji brklja.

    12. 9. 2018,   15:10
  • žao mi je strojovođe :-((

    12. 9. 2018,   15:07
  • I kad je brklja dignuta stanem i pogledam dva puta lijevo i desno...to je sve skupa nekoliko sekundi...!!!

    12. 9. 2018,   16:09