Obavijesti

News

Komentari 63

Željko u Beču na ulici pucao u bivšu djevojku pa sebi u glavu

Muškarac iz BiH još prije pet mjeseci prijetio je da će ubiti bivšu djevojku zbog koje je bio ostavio suprugu i četvero djece, ali mu nitko nije vjerovao iako joj je često prijetio i tukao je

VIDEO

Željko B. iz BiH u srijedu je u Beču na ulici u glavu upucao bivšu djevojku, konobaricu Violetu J. iz Srbije, a potom se ubio. Žena je u komi, a muškarac je preminuo na mjestu, prenosi Dnevni-list.ba.

Prema pisanju bečkih medija pedesetdvogodišnji Željko svratio je u kafić u bečkom okrugu Meidlinger gdje je radila njegova bivša djevojka, i od nje naručio piće.

Slijedio ju i upucao na ulici

Popio je piće u lokalu i nije pravio probleme. Međutim, nakon što joj se završila smjena u 21 sat, Violeta je htjela svratiti na piće u obližnji kafić, dok ju je bivši pratio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dvadeset minuta kasnije, Željko je potegao pištolj i pucao 48-godišnjoj Violeti u glavu. Ona je pala na zemlju oblivena krvlju, nakon čega je i Željko ispalio i sebi metak u glavu.

Očevici su pozvali hitnu pomoć, koja je prevezla teško ozlijeđenu ženu u bolnicu UKH gdje je hitno operirana. Violeta se trenutno nalazi u komi, iz koje se možda nikada neće probuditi. Željko je na licu mjesta preminuo.

Zbog nje napustio suprugu i četvero djece

- Prema prvim saznanjima, riječ je o zločinu iz strasti. Osumnjičeni je kod sebe imao mali pištolj - izjavio je policajac za Heute.

Od izvora bliskih njima saznaje se da je Željko B. napustio suprugu i četvero djece zbog Violete J., koja ga je poslije toga ostavila zbog drugog muškarca.

- Bila je u novoj vezi i veoma sretna. On nije mogao da se pomiri s tim - izjavila je menadžerica kafića Slavica S. (55). Kako kaže, Violeta je bila dobra žena.

Prijetio da će je ubiti, nitko nije vjerovao

- Violeta mi je bila kao sestra. Bila je veoma dobra žena, ali nije imala sreće s muškarcima - dodala je ona.

Slavica je rekla kako je Željko još prije pet mjeseci prijetio da će ubiti Violetu, a zatim i sebe, ali da nitko od prisutnih u lokalu to nije ozbiljno shvatio.

- Često je prijetio Violeti i tukao ju je, ali nitko nije vjerovao da može napraviti nešto tako užasno - rekla je Slavica S.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21