Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žena (31) rodila sinčića na podu u vlaku ispred WC-a

None Foto: Željko Lukunić 7

Tatjana Dražetić (31) iz Reke kraj Koprivnice čekala je vlak na željezničkom kolodvoru kad su je uhvatili trudovi. S njom su bila i njena djeca...

Došla sam na kolodvor i htjela ući u kola, no čula sam iz njih vrisak pa sam pomislila da bi bilo dobro da uđem u drugi vagon, kaže Ana Halaček iz Drnja kraj Koprivnice.
- Sjela sam onda u prvi vagon i počela čitati 24sata. Čekala sam da vlak krene, no on je kasnio pa nam je kondukter objasnio da je u drugom vagonu žena rodila - priča Halaček. Ubrzo je stigla Hitna pomoć, koja je ženu i novorođenog dječaka odvezla u bolnicu u Koprivnici.
- Sa ženom je bilo još djece. Sve je trajalo možda nekih deset minuta. Nakon što je rodila, taj su vagon otkvačili kako bi ga dezinficirali i očistili, a vlak je otišao za Zagreb - rekla je Halaček. Prema prvim informacijama, riječ je o Tatjani Dražetić (31) iz Reke kraj Koprivnice. Ovo joj je navodno šesto dijete. Vraćala se od ginekologa, a u vlaku je rodila dva mjeseca prerano. Mama i beba se nalaze u koprivničkoj bolnici i dobro su.
- Rodio se dječak, a ja sam pomogao. Sve se odvijalo ispred WC-a u hodniku vlaka na stajalištu u Koprivnici u 10.40. sati. Bilo je lijepo, stvorio se novi život - rekao je kondukter Dragan Gužvić.

Komentari (18)
  • Za one kojima je \"Neovisnot\" ime normalno, to sto su dali dijetetu na Kosovu, kako bi ovi roditelji sad trebali dati ime tog dijeteta \"WC\" ili nesto u sklopu toga, uvijek vezano za to. :-)))))

    21. 2. 2008,   15:58
  • Tatjana,pod hitno promjenit ginekologa,a i muža koji te nemože ko čovjeka kod doktora odvest,nakon što si mu nosila šesto dijete!!!SRETNO!!!!

    21. 2. 2008,   16:41
  • Ma, bravo Tatjana! Ovo je vijest za naslovnicu, a ne koga i kada Ivanišević jebe. Zamislite kako živi ta majka kada je na pregled u Zagreb i put vlakom s trbuhom do zuba morala povesti i troje djece. Čestitam na sinčiću! Ujedno mi nije jasno koji ju je ginekolog poslije pregleda poslao na put? Šestorotka u terminu poslije manipulacije tijekom pregleda ima veliku šansu za početak poroda! No, nema veze, bitno da je sve sretno završilo. Tko jebe naše političare i hrvatsku pronatalitetnu sramotnu politiku! Ako treba, možemo mi i u vlakovima rađati... BRAVO, HRABRA MAMA!

    21. 2. 2008,   15:57